Problem z instalatorem,nie moge dodac urzadzenia.

Cychu
Posty: 7
Rejestracja: śr paź 07, 2020 9:53 pm

sob paź 10, 2020 8:18 pm

Mam jeszcze jedno male pytanie przy jednym z modułów brakuje ikony z informacjami adres ip mac sila sygnalu itp,nie wiem jak wlaczyc ta informacje.
Screenshot_20201010-221545_SUPLA.jpg
Screenshot_20201010-221545_SUPLA.jpg (270.92 KiB) Przejrzano 55 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9401
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob paź 10, 2020 8:58 pm

Musisz go zaktualizować do najnowszej wersji. Po aktualizacji ikona się pojawi do 30 min.
https://www.youtube.com/watch?v=al6R-Q65aP4
Cychu
Posty: 7
Rejestracja: śr paź 07, 2020 9:53 pm

sob paź 10, 2020 9:29 pm

Wszystko w temacie,szacun za wiedze.pozdr
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”