Adres serwera nie został znaleziony

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn paź 12, 2020 8:25 pm

Jeśli masz komputer, który możesz podłączyć do routera ethernetem (kabel LAN). To mogę pomóc w konfiguracji zdalnie przez Teamviewera.
damik1989
Posty: 31
Rejestracja: czw paź 08, 2020 9:48 am

pn paź 12, 2020 8:41 pm

A koniecznie musi być podłączony przez kabel bo jest problem nie mam wejścia jedynie rj45 musiał bym dokupić przejściuwkę z usb na RJ45
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn paź 12, 2020 8:50 pm

Jak podłączysz pod WIFi to przy próbie podłączenia do modułu mnie rozłączy. No ale możemy spróbować. Zerknę na ustawienia routera i poprowadzę „live”. Co do konfiguracji modułu.
damik1989
Posty: 31
Rejestracja: czw paź 08, 2020 9:48 am

pn paź 12, 2020 8:59 pm

Ok ale jak teraz się połączyć musiał bym jakoś podać hasło do Viwera
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn paź 12, 2020 9:01 pm

Wyślij na priv-a id i hasło.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn paź 12, 2020 10:39 pm

Uff. Moduły podłączone :)
Patryk
Posty: 888
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

pn paź 12, 2020 11:07 pm

pzygmunt pisze:
pn paź 12, 2020 10:39 pm
Uff. Moduły podłączone :)
Co było przyczyną ???
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn paź 12, 2020 11:19 pm

Nie ustalałem tego. Po prostu uzupełnialiśmy jeszcze raz ustawienia w każdym z modułów. Podejrzewam, że przeglądarka coś mieszała (jakieś autouzupełnianie/itp.)
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1392
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

wt paź 13, 2020 4:40 am

A byłem pewien, że to coś z konfiguracją routera nie tak. Ale najważniejsze, że się udało :D
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
damik1989
Posty: 31
Rejestracja: czw paź 08, 2020 9:48 am

wt paź 13, 2020 6:38 am

Dokładnie fajnie że się udało sam bym tego nie ogarnął :shock: dziękuje z forum wszystkim którzy pomagali a w szczególności
< pzygmuntowi> za ustawienia tego wszystkiego :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”