Adres serwera nie został znaleziony

Awatar użytkownika
Goral64
Posty: 570
Rejestracja: pt gru 27, 2019 6:22 pm

wt paź 13, 2020 6:51 am

Co nie zmienia faktu, że jakieś magiczne rzeczy miały (mają) miejsce i nie zostały wyjaśnione do tej pory ;)
RPi4: Supla Cloud + Supla Scripts + Proxy + Let's Encrypt
1x MEW-01, 1x LIW-01, 2x SBW-02, 2x PNW-01, 1x ROW-01, 1x ROW-02, 1x ROW-04m, 1x ROW-07,
2x Sonoff BRIDGE RF 433
This is only the beggining...
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt paź 13, 2020 7:29 am

Swoją drogą napisz do jakiej bramy będziesz podłączał to SBW to rozpiszemy połączenia.
damik1989
Posty: 31
Rejestracja: czw paź 08, 2020 9:48 am

śr paź 14, 2020 5:29 pm

Modoł SBW jest podłączony pod centralę bramy dwuskrzydłowej, aby tak odnośnię dodawania tych modułów to próbowałem jeszcze dodać z innego tele starszego i się udało 😳 a z mojego s9+ nie idzie czy to by była wina kwestia androida w tele ?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr paź 14, 2020 6:09 pm

Jak moduł już jest raz dodany do konta to z drugiego telefonu nie musisz nic więcej dodawać. Po prostu w drugim telefonie wpisz ten sam email.
damik1989
Posty: 31
Rejestracja: czw paź 08, 2020 9:48 am

śr paź 14, 2020 7:22 pm

Tak to wiem, ale chodzi mi o to że miałem jeszcze jeden moduł do podłączenia SBW do bramy garażowej i udało się dodać kolejny modół hmm ale z innego telefonu dużo starszego po przez aplikację co na nim była już
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr paź 14, 2020 7:41 pm

W nowszych Androidach Google trochę utrudnia przeszukiwanie sieci WiFi i łączenie się z sieciami bez internetu. Od listopada w nowych Androidach ogóle taka procedura nie będzie możliwa i kreator będzie musiał działać tak jak w iPhone czyli poprosi użytkownika o manualne połączenie z modułem i powrót do kreatora. W związku z powyższym zmieniamy strategię by konfigurować moduły zupełnie bez tryb AP ale zanim to wprowadzimy trochę jeszcze potrwa bo musimy pogodzić stare z "nowym". Paradoksalnie ten kreator na starszych Androidach działa lepiej niż w nowszych.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”