Czy można wyzerować stan licznika impulsów?

Marcin G
Posty: 6
Rejestracja: pn sie 31, 2020 11:35 am

pn paź 12, 2020 8:18 am

Jak w temacie, czy coś takiego jest możliwe? Np. gdybym chciał, aby od pewnego momentu zaczął liczyć od nowa.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn paź 12, 2020 8:52 am

To zależy jaki sprzęt posiadasz i z jakim firmware-m. LIW-01 posiada taką możliwość. Należy w polu reset wpisać "RESET" i zapisać.
Marcin G
Posty: 6
Rejestracja: pn sie 31, 2020 11:35 am

wt paź 13, 2020 6:10 am

Wszystko robiłem wg tego artykułu:
https://majsterkowo.pl/chcesz-oszczedza ... -impulsow/
To chyba Twoje?
Sprzęt to NodeMCU v3 + moduł czujnika światła. Soft wgrany z linku w artykule.
Awatar użytkownika
Goral64
Posty: 570
Rejestracja: pt gru 27, 2019 6:22 pm

wt paź 13, 2020 6:55 am

Sprawdź czy po wejściu w konfigurację modułu jest pole do potwierdzenia resetu i jeśli jest to zresetuj.
RPi4: Supla Cloud + Supla Scripts + Proxy + Let's Encrypt
1x MEW-01, 1x LIW-01, 2x SBW-02, 2x PNW-01, 1x ROW-01, 1x ROW-02, 1x ROW-04m, 1x ROW-07,
2x Sonoff BRIDGE RF 433
This is only the beggining...
Marcin G
Posty: 6
Rejestracja: pn sie 31, 2020 11:35 am

śr paź 14, 2020 6:52 am

Goral64 pisze:
wt paź 13, 2020 6:55 am
Sprawdź czy po wejściu w konfigurację modułu jest pole do potwierdzenia resetu i jeśli jest to zresetuj.
Po zalogowaniu na stronie SUPL-i i w aplikacji nie widzę takiego przycisku.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr paź 14, 2020 8:21 am

Szukaj na 192.168.4.1
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”