Firmware Socket54

piootrek1
Posty: 14
Rejestracja: sob mar 05, 2016 1:25 pm

wt mar 29, 2016 8:58 am

Dokładnie tak sprawdzam
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8449
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt mar 29, 2016 9:02 am

Może usuń urządzenie z cloud-a i dodaj je ponownie. Dziwnie się to zachowuje.
piootrek1
Posty: 14
Rejestracja: sob mar 05, 2016 1:25 pm

wt mar 29, 2016 10:42 am

Wrzuciłem normalną wersje oprogramowania. Teraz na diodzie mam blink co kilka sekund
besix
Posty: 263
Rejestracja: ndz mar 20, 2016 9:51 pm

wt mar 29, 2016 10:50 am

To masz tak jak ja na ESP 01 ale to inna bajka bo firmware do 01 jest do poprawki
Spróbuj wgrać do tego modułu czyste firmware np 0,92 , usuń wszystkie urządzenia z cloud i wgraj jeszcze raz tego socketa54
Mi jak 07 nie chciał ruszyć to pomogło takie wgranie
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8449
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt mar 29, 2016 10:55 am

Pobierz jeszcze raz aktualną wersję. Ostatnio wprowadzałem zmiany dot. pin-u na którym jest termometr i przy powrocie do gpio2 nie wszystko poszło jak trzeba ;) Sprawdź teraz i daj znać czy działa.
piootrek1
Posty: 14
Rejestracja: sob mar 05, 2016 1:25 pm

wt mar 29, 2016 1:36 pm

Wszystko już bardzo ładnie działa :) Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
ODPOWIEDZ