NIE DZIAŁA harmonogran

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10109
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw sty 07, 2021 8:22 pm

Kontaktron w jakiej pozycji bramy się załącza ?

Powinien się załączyć dopiero przy całkowitym zamknięciu bramy.

Jak się ma to pytanie do harmonogramów ?
ramar4
Posty: 132
Rejestracja: pn gru 28, 2020 7:56 pm

czw sty 07, 2021 8:24 pm

W pozycji otwartej bramy się załącza
ramar4
Posty: 132
Rejestracja: pn gru 28, 2020 7:56 pm

czw sty 07, 2021 8:25 pm

no wiem sorry jestem nowy wybacz
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10109
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw sty 07, 2021 9:59 pm

Powinien się załączać dopiero przy zamknięciu.
ramar4
Posty: 132
Rejestracja: pn gru 28, 2020 7:56 pm

pt sty 08, 2021 5:17 am

Ok dziękuje kolego pzygmunt
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”