Problem z dodawaniem urzadzen

Bartas124
Posty: 5
Rejestracja: sob sty 09, 2021 12:17 pm

sob sty 09, 2021 12:25 pm

Witam wlasnie uzbrajam moj dom w sterowaniem roletami. Mam juz dodane 9 (srw-01)urzadzen i teraz mam problem nie moge wiecej juz dodawac wyskakuje komunikat ze dodanie urzadzenia powiodlo sie ale jego nie widze w aplikacji. Mam jeszcze do aktywacji 4 sterowniki.mial moze ktos taki przypadek🤪🤪🤪
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1438
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

sob sty 09, 2021 12:29 pm

Rejestracja urządzeń w Cloud jest aktywna?
Bartas124
Posty: 5
Rejestracja: sob sty 09, 2021 12:17 pm

sob sty 09, 2021 12:30 pm

W tym problem ze jest
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1438
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

sob sty 09, 2021 12:44 pm

Przełącz SRW-01 w tryb konfiguracji, połącz się z emitowaną przez sterownik siecią, wejdź na stronę http://192.168.4.1 i zobacz co jest w LAST STATE
Bartas124
Posty: 5
Rejestracja: sob sty 09, 2021 12:17 pm

sob sty 09, 2021 12:56 pm

Last state. Polaczony. Przy kazdej instalacji wystepuje takie info
Załączniki
Screenshot_20210109-133440_SUPLA.jpg
Screenshot_20210109-133440_SUPLA.jpg (196.66 KiB) Przejrzano 183 razy
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1438
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

sob sty 09, 2021 12:59 pm

SSID Not found oznacza, że nazwa sieci nie została znaleziona.
Sprawdź poprawność wpisania danych do Wi-Fi.
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1628
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

sob sty 09, 2021 1:59 pm

Czy Twoja sieć Wi-Fi pracuje na częstotliwości 2.4 GHz?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
andras
Posty: 329
Rejestracja: pt gru 30, 2016 5:51 pm

sob sty 09, 2021 2:07 pm

Jaki router ?
Bartas124
Posty: 5
Rejestracja: sob sty 09, 2021 12:17 pm

sob sty 09, 2021 3:36 pm

Router tp link ac1750
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10123
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sty 09, 2021 4:32 pm

Sprawdź nazwę czy gdzieś spacji na końcu lub na początku nie wcisnąłeś. Upewnij się, że sieć której nazwę podałeś działa w paśmie 2.4Ghz. Mieliśmy kiedyś użytkownika, który tydzień się męczył bo cały czas podawał ustawienia do sieci 5Ghz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”