linki bezposrednie

ramar4
Posty: 91
Rejestracja: pn gru 28, 2020 7:56 pm

ndz sty 10, 2021 6:42 pm

jak skopiować link bez pośredni dla urządzeń jak poustawiać? wyrzuca błąd pomoże ktoś z góry dziękuje
Załączniki
Zrzut ekranu 2021-01-10 194049.jpg
Zrzut ekranu 2021-01-10 194049.jpg (142.94 KiB) Przejrzano 207 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10043
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz sty 10, 2021 7:05 pm

Link wyświetla się tylko w momencie wygenerowania (dla bezpieczeństwa). Jak sobie go wtedy nie skopiowałeś to już nie skopiujesz.
ramar4
Posty: 91
Rejestracja: pn gru 28, 2020 7:56 pm

ndz sty 10, 2021 7:16 pm

ja go kopiuję już metodą prób i błedów i ten na dole i ten u góry
ramar4
Posty: 91
Rejestracja: pn gru 28, 2020 7:56 pm

ndz sty 10, 2021 7:37 pm

coś takiego się robi
Załączniki
Zrzut ekranu 2021-01-10 203541.jpg
Zrzut ekranu 2021-01-10 203541.jpg (65.47 KiB) Przejrzano 167 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10043
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz sty 10, 2021 8:50 pm

No i prawidłowo robi. Wybierz poprawne opcje.

PS. Nie wklejaj screenów z linkami bo teraz każdy może otworzyć Twoją bramę/furtkę!
ramar4
Posty: 91
Rejestracja: pn gru 28, 2020 7:56 pm

pn sty 11, 2021 5:22 am

No ale tylko jeden raz moze otworzyc
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10043
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn sty 11, 2021 10:21 am

Może limit ustawiłeś
ramar4
Posty: 91
Rejestracja: pn gru 28, 2020 7:56 pm

pn sty 11, 2021 11:47 am

Ja napisalem ze raz moze ktos otworzyc linka do twojej odpowiedzi a linka wyslanego na tel nadal nie moge otworzyc
ramar4
Posty: 91
Rejestracja: pn gru 28, 2020 7:56 pm

pn sty 11, 2021 11:48 am

Ja napisalem ze raz moze ktos otworzyc linka do twojej odpowiedzi a linka wyslanego na tel nadal nie moge otworzyc
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”