Przesłanie sygnału po WIFI

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
Awatar użytkownika
maffiu
Posty: 500
Rejestracja: śr lis 30, 2016 9:30 pm
Lokalizacja: Kraków/Skawina

śr gru 14, 2016 10:00 pm

Zybi pisze:redme.txt w pliku rar
a no tak takie niedopatrzenie :roll: dzieki
maciekelga
Posty: 52
Rejestracja: wt sie 23, 2016 10:46 am

pn lut 27, 2017 4:56 pm

Czy coś ruszyło w temacie? Nie mam niestety kabla pomiędzy wyłącznikami a chciałbym stworzyć wyłącznik schodowy.
gbiel
Posty: 26
Rejestracja: ndz cze 04, 2017 11:57 am

ndz cze 04, 2017 12:10 pm

Witam.
Przyłączam się do pytania kolegi . Czy coś już wiadomo na temat "Przesyłania sygnału po WIFI" ?
Potrzebuję do drugiej furtki która ma doprowadzone tylko zasilanie .

pozdrawiam.
ODPOWIEDZ