Cześć,
spróbuj takie.
Alternatywne ikonki
-
Jak można samemu zrobić ikony w odpowiednim formacie i wielkości ?
Potrzebuję ikonkę osuszacza który mam w piwnicy chodzi żeby był zbiornik pełny albo pusty i ikonę ekranu projekcyjnego elektrycznego.
Widziałem że są ikonki ale nie można pobrać czy jest jakaś możliwość pobrania ?
Potrzebuję ikonkę osuszacza który mam w piwnicy chodzi żeby był zbiornik pełny albo pusty i ikonę ekranu projekcyjnego elektrycznego.
8x Sonoff Basic, 1x Sonoff Touch, 2x ROW-02, 1x SRW-03, 1x SLW-01, 1x LIW-01, 1x Shelly 1v3, 2x Yunshan, 1x MoesHouse, 1x BW-SHP6, 2x Smart DGM, kilka modułów na D1 mini, LSC Smart, GH + Trådfri + RM mini 3 i notoryczny brak czasu na więcej...
Bardzo prosty ekran projekcyjny wrzucałem tutaj viewtopic.php?p=50534#p50534Przemo_06_92 pisze: ↑sob paź 24, 2020 5:07 pmJak można samemu zrobić ikony w odpowiednim formacie i wielkości ?
8x Sonoff Basic, 1x Sonoff Touch, 2x ROW-02, 1x SRW-03, 1x SLW-01, 1x LIW-01, 1x Shelly 1v3, 2x Yunshan, 1x MoesHouse, 1x BW-SHP6, 2x Smart DGM, kilka modułów na D1 mini, LSC Smart, GH + Trådfri + RM mini 3 i notoryczny brak czasu na więcej...
-
A jak mogę te ikonki pobrać ? jest to wklejone pisze rozmiar format ale nie wiem jak pobraćLucas pisze: ↑wt paź 27, 2020 2:04 pmBardzo prosty ekran projekcyjny wrzucałem tutaj viewtopic.php?p=50534#p50534Przemo_06_92 pisze: ↑sob paź 24, 2020 5:07 pmJak można samemu zrobić ikony w odpowiednim formacie i wielkości ?

A jak robisz te ikonki ? masz jakiś program do tego ?