Sterowanie głosem

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
User avatar
maffiu
Posts: 255
Joined: Wed Nov 30, 2016 9:30 pm
Location: Kraków/Skawina

Mon Oct 16, 2017 4:46 pm

Gucio2607. wrote:
Mon Oct 16, 2017 4:42 pm
Nie potrzeba żadnej apki wystarczy w opcjach programistycznych wybrać aby ekran był ciągle włączony podczas ładowania. :D
taaa problem w tym ze ten android to dla mnie kula u nogi ;p a druga sprawa to w razie potrzeby można to odkręcić jednym tapnięciem
andrzejano
Posts: 106
Joined: Wed Aug 30, 2017 8:47 am

Mon Oct 23, 2017 5:27 am

Moze do sterowania głosem opcja powiadomień na komórke o przesterowaniu urządzen.?
evolucja
Posts: 4
Joined: Wed Nov 08, 2017 9:34 pm

Wed Nov 08, 2017 9:36 pm

michael wrote:
Mon Oct 16, 2017 10:04 am
Tak będzie bo jak to kiedyś wspomniał kolega @fracz - Google Now do celów Supli jest wykorzystywane "na lewo" i wyszukiwanie nastąpi zawsze :D
Czyli aplikacja nie korzysta z oficjalnego API Google Now? Dlaczego?
User avatar
fracz
Posts: 919
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Wed Nov 08, 2017 9:55 pm

Bo nie tworzyłem dedykowanej aplikacji na Androida tylko wykorzystałem to co było, integrując w działające lecz nieprodukcyjne rozwiązanie :roll:
miroph
Posts: 20
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:09 pm
Location: Pszczyna

Mon Nov 13, 2017 5:21 pm

Witam. Stwierdzam, że wszystko śmiga jak należy. Pojawił się jedynie problem z moim smartfonem a mianowicie dałem wszystkie możliwe uprawnienia aplikacji automate lecz po upływie około godziny coś mi ją zabija i już nie wiem co. Może ktoś coś doradzi ?
Gucio2607.
Posts: 205
Joined: Tue Aug 22, 2017 1:56 pm

Mon Nov 13, 2017 6:08 pm

Jaki android?czy moze MIUI?
miroph
Posts: 20
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:09 pm
Location: Pszczyna

Mon Nov 13, 2017 6:12 pm

Właśnie Miui 9 xiaomi redmi note 3 już mi ręce opadają 😋
Gucio2607.
Posts: 205
Joined: Tue Aug 22, 2017 1:56 pm

Mon Nov 13, 2017 6:38 pm

Przeczytaj wątek gdzies ktos juz tak miał
miroph
Posts: 20
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:09 pm
Location: Pszczyna

Mon Nov 13, 2017 6:45 pm

Ok poszukam dzięki 😀
Seba5120
Posts: 289
Joined: Mon Oct 31, 2016 1:33 pm

Mon Nov 13, 2017 6:50 pm

Miałem to samo. RN3PRO ustawienia w panelu sterowania, oszczędność baterii :)
Post Reply