Supla Scripts Powiadomienia 2.0

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
ar2r
Posty: 22
Rejestracja: sob wrz 22, 2018 5:19 am

ndz lut 24, 2019 6:42 pm

Witam . Czy jest opcja ustawienia powiadomienia głosowego np uwaga zona wraca do domu :) jeżeli kontakton od bramy zostanie otwarty??
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1139
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

pn lut 25, 2019 6:55 am

ar2r pisze:
ndz lut 24, 2019 6:42 pm
Witam . Czy jest opcja ustawienia powiadomienia głosowego np uwaga zona wraca do domu :) jeżeli kontakton od bramy zostanie otwarty??
Tak 8-)

viewtopic.php?f=24&t=4082
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
pilcu
Posty: 169
Rejestracja: pt sty 11, 2019 9:49 am
Lokalizacja: Wrocław

czw maja 16, 2019 8:13 pm

Co muszę zmienić w powiadomieniu żeby działało poprawnie? Dostaje info z automate, że brama garażowa jest otwarta a fizycznie jest zamknięta.
Mam zamontowany kontaktron NO, supla pokazuje poprawnie stan w apce.
Awatar użytkownika
pilcu
Posty: 169
Rejestracja: pt sty 11, 2019 9:49 am
Lokalizacja: Wrocław

wt maja 21, 2019 9:58 am

Ktoś pomoże? Nadal jest problem z niewłaściwym wyświetlaniem stanu.
A może ja źle skonstruowałem powiadomienie?

POMOCY!!!!!
djpoll
Posty: 57
Rejestracja: pn maja 13, 2019 8:59 pm

śr maja 22, 2019 10:29 am

Hej super czy da się zrobić powiadomienie jednorazowe ???

Chciał bym zrobić powiadomienie "warunek" by jednorazowo dostawał informację o przekroczeniu tem. nie co praę minut

np, przekroczono tem 45 : Piec nabiera tem. 60 piec rozgrzany , 70 przekroczono max tem

bo wszędzie powtórzenia co 1m czy 15m bez sensu
jak opisać warunek ?

dodatkowo z późnieniem przychodzi mi informacja i raz czyta mi powiadomienia raz nie ?
Awatar użytkownika
dawidd
Posty: 452
Rejestracja: wt gru 19, 2017 12:45 pm

sob cze 08, 2019 11:30 am

Podpowiedzcie jak się poz być tego komunikatu na żółtym tle, żeby sie nie pojawiał. On wraca co kilka dni i wtedy powiadamianie przestają działać. Musze go kliknąć żeby znikł i wtedy powiadomienia znów działają.
Załączniki
IMG_20190608_081124.jpg
IMG_20190608_081124.jpg (5.25 MiB) Przejrzano 1213 razy
mihu
Posty: 146
Rejestracja: śr lut 28, 2018 6:00 pm

sob cze 08, 2019 7:36 pm

zwiększ log na 500mb w automate lub usuń stary
Awatar użytkownika
dawidd
Posty: 452
Rejestracja: wt gru 19, 2017 12:45 pm

ndz cze 09, 2019 6:00 am

Zmieniłem na 500, ale teraz i tak za jakoś czas się ten komunikat pojawi. Da się zrobić tak żeby się już nie pojawiał?
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1835
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Kraków

ndz cze 09, 2019 8:34 am

Odznacz opcje Logging w Logs.
Screenshot_20190609-103358.png
Screenshot_20190609-103358.png (245.32 KiB) Przejrzano 1170 razy
Awatar użytkownika
dawidd
Posty: 452
Rejestracja: wt gru 19, 2017 12:45 pm

ndz cze 09, 2019 11:37 am

Dzięki 😀
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomysły i koncepcje”