Supla Scripts Powiadomienia 2.0

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
andrzejano
Posts: 245
Joined: Wed Aug 30, 2017 8:47 am

Tue Feb 06, 2018 1:48 pm

andrzejano wrote:
Tue Feb 06, 2018 1:04 pm
Logując się przez zewnętrzny IP wyskakuje mi wersja 2.6.0 zamiast po upgrade na dokerze do wersji 2.7.0 .lokalnie 192.168.0.108 jest dobrze.
jak to sprostować.Zaznaczam ze porty wybrane i nie mam proxy
Chyba tc ogarnąłem .Chociaż dalej chętnie zrobiłbym sobie proxy na tym dokerze.
Pomoże ktoś tak żeby tego co mam nie zwalić.?
mam stały zewnętrzny IP i przekierowane porty i tak działa na razie.
PuteR
Posts: 530
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Tue Feb 06, 2018 8:02 pm

Jeśli nie mam wersji premium automate to powiadomienia mi nie zadziałają, czy dobrze rozumiem??
User avatar
fracz
Posts: 1531
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Tue Feb 06, 2018 8:05 pm

Tak.

Niedługo muszę zrobić też wersję premium skryptów :roll:
jprzemek82
Posts: 18
Joined: Sat Feb 03, 2018 6:57 pm

Tue Feb 06, 2018 8:06 pm

Witam.
Przeprowadziłem aktualizację ale niestety po zalogowaniu mam nadal starszą wersję.
User avatar
slawek
Posts: 2199
Joined: Mon Mar 14, 2016 11:48 pm
Location: Biała Podlaska

Tue Feb 06, 2018 8:07 pm

Wyczyść cache przeglądarki
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
jprzemek82
Posts: 18
Joined: Sat Feb 03, 2018 6:57 pm

Tue Feb 06, 2018 8:09 pm

Dzięki.

Udało się.
User avatar
slawek
Posts: 2199
Joined: Mon Mar 14, 2016 11:48 pm
Location: Biała Podlaska

Tue Feb 06, 2018 8:12 pm

fracz wrote:
Tue Feb 06, 2018 8:05 pm
Tak.

Niedługo muszę zrobić też wersję premium skryptów :roll:
Napisz ficzer do kopania bitcoinów przez kompy użyszkodników :D
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
jprzemek82
Posts: 18
Joined: Sat Feb 03, 2018 6:57 pm

Tue Feb 06, 2018 8:24 pm

Niestety nie mogę się zalogować.Wyskakuję mi niepoprawna nazwa użytkownika lub hasło.
jprzemek82
Posts: 18
Joined: Sat Feb 03, 2018 6:57 pm

Tue Feb 06, 2018 8:44 pm

Czy po każdej aktualizacji muszę zakładać nowe konto na Supla-scripts?
Pytam ponieważ po instalacji Dockera też miałem problem z zalogowaniem i założyłem nowe konto na scripts i się zalogowałem.
User avatar
fracz
Posts: 1531
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Tue Feb 06, 2018 9:00 pm

jprzemek82 wrote:
Tue Feb 06, 2018 8:44 pm
Czy po każdej aktualizacji muszę zakładać nowe konto na Supla-scripts?
Zdecydowanie nie.
Post Reply