Page 3 of 3

Re: Button na szyfr/rytm

Posted: Wed Jun 13, 2018 6:22 pm
by fracz
HTTP 301 Moved Permanently
Location: @Duch__

:D

Re: Button na szyfr/rytm

Posted: Wed Jun 13, 2018 6:28 pm
by Duch__
HTTP 310 praca, budowa, praca, budowa

Re: Button na szyfr/rytm

Posted: Wed Jun 13, 2018 8:02 pm
by fracz
To raczej
HTTP 202 Accepted
The request has been accepted for processing, but the processing has not been completed. The request might or might not eventually be acted upon.
.... a ktoś tu ostatnio pisał że porozumiewamy się niezrozumiałym żargonem... :lol:

Re: Button na szyfr/rytm

Posted: Wed Jun 13, 2018 9:14 pm
by lesny8
fracz wrote:
Wed Jun 13, 2018 8:02 pm
.... a ktoś tu ostatnio pisał że porozumiewamy się niezrozumiałym żargonem... :lol:
:D taak jakby...
A ja tu widzę, że @Duch__ jest...
HTTP 503 Service Unavailable

The server is currently unable to handle the request due to a temporary overload or scheduled maintenance, which will likely be alleviated after some delay.

Re: Button na szyfr/rytm

Posted: Mon Jun 18, 2018 3:51 pm
by miko1282
Duch__ Nie da rady dorobić troszkę mniejszej czułości dla Twojego oprogramowania ? Już rozebrałem wszystko, ale okazuje się, że button w domofonie jest zbyt słabej jakości i podczas długiego naciśnięcia wykrywa wiele mniejszych naciśnięć :/