Warunki w SUPLA Scripts - pomysły

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
User avatar
fracz
Posts: 1210
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Mon Dec 31, 2018 12:17 pm

Problem o którym piszecie jest od zawsze, ale jest niedeterministyczny (występuje czasem) ;-)

viewtopic.php?f=9&t=2415&p=29206&hilit=asynch%2A#p29170
akir
Posts: 30
Joined: Wed Nov 07, 2018 7:17 pm

Mon Dec 31, 2018 2:30 pm

U mnie dobrze działa "wyłącz światło" odpowiada prawidłowo, lecz za każdym razem źle gdy powiem włącz światło.
rochowiak86
Posts: 2
Joined: Mon Dec 31, 2018 7:04 pm

Mon Dec 31, 2018 9:03 pm

pomoże mi ktoś z takim problemem wchodzę do kuchni lub łazienki zapalam światło i ma się załączyć pompa cyrkulacyjna c.w.u. lub w aplikacji włączam światło w łazience to też włącza pompę c.w.u.
User avatar
fracz
Posts: 1210
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Tue Jan 01, 2019 1:14 am

To jest zareagowanie na zdarzenie. Jeszcze nie ma takiej funkcjonalności.
rochowiak86
Posts: 2
Joined: Mon Dec 31, 2018 7:04 pm

Tue Jan 01, 2019 7:41 am

Ok. Dziękuję i cierpliwie będę czekał 😁
Pawele
Posts: 56
Joined: Tue Sep 05, 2017 5:59 pm

Thu Jan 03, 2019 5:59 pm

Potrzebne jest wykupienie apiikacji Automate do używania powiadomień? Kiedyś skonfigurowałem i działało, teraz zainstalowalem od nowa i próba uruchomienia skryptu pokazuje tylko informacje i wykupieniu.
Pico
Posts: 4
Joined: Thu Nov 01, 2018 11:00 am

Tue Jan 08, 2019 11:55 am

Powielam pytanie jak wyżej
Dodatkowo chcialbym zapytać co wpisać w konfigurację w SUPLA Scripts Configurator w oknie nazwa użytkownika i haslo jak do supla.fracz loguję się przez supla cloud ?
Post Reply