Automatyczny reset - da się?

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
kindziol
Posty: 68
Rejestracja: pn paź 07, 2019 10:28 pm

ndz gru 01, 2019 7:48 pm

elmaya pisze:
ndz gru 01, 2019 7:38 pm
You have not downloaded the file!
How have you tried it without downloading?
Bez zmian. Jest tak samo.
Załączniki
123.png
123.png (74.32 KiB) Przejrzano 366 razy
1234.png
1234.png (39.88 KiB) Przejrzano 366 razy
elmaya
Posty: 716
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

ndz gru 01, 2019 7:54 pm

if you don't mind try changing the host to www.goole.pl
and see if the ping changes.
kindziol
Posty: 68
Rejestracja: pn paź 07, 2019 10:28 pm

ndz gru 01, 2019 7:56 pm

elmaya pisze:
ndz gru 01, 2019 7:54 pm
if you don't mind try changing the host to www.goole.pl
and see if the ping changes.
kindziol
Posty: 68
Rejestracja: pn paź 07, 2019 10:28 pm

ndz gru 01, 2019 8:12 pm

kindziol pisze:
ndz gru 01, 2019 7:56 pm
elmaya pisze:
ndz gru 01, 2019 7:54 pm
if you don't mind try changing the host to www.goole.pl
and see if the ping changes.
Host zmieniony na www.goole.pl i zapisany
ale z pyttego wynika, że nadal pinguje do www.google.com
Załączniki
12345.png
12345.png (54.02 KiB) Przejrzano 350 razy
krycha88
Posty: 690
Rejestracja: pt lis 16, 2018 7:25 am

ndz gru 01, 2019 8:16 pm

kindziol pisze:
ndz gru 01, 2019 8:12 pm
kindziol pisze:
ndz gru 01, 2019 7:56 pm
elmaya pisze:
ndz gru 01, 2019 7:54 pm
if you don't mind try changing the host to www.goole.pl
and see if the ping changes.
Host zmieniony na www.goole.pl i zapisany
ale z pyttego wynika, że nadal pinguje do www.google.com
A po restarcie urządzenia nie pinguje na zmienionego hosta?
kindziol
Posty: 68
Rejestracja: pn paź 07, 2019 10:28 pm

ndz gru 01, 2019 8:18 pm

krycha88 pisze:
ndz gru 01, 2019 8:16 pm
kindziol pisze:
ndz gru 01, 2019 8:12 pm
kindziol pisze:
ndz gru 01, 2019 7:56 pm
Host zmieniony na www.goole.pl i zapisany
ale z pyttego wynika, że nadal pinguje do www.google.com
A po restarcie urządzenia nie pinguje na zmienionego hosta?

Nie nie zmienia pinga tylko pinguje do www.google.pl.
elmaya
Posty: 716
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

ndz gru 01, 2019 8:30 pm

I am seeing that there is a problem with a certain Flash model.
flash vendor 85h
precisely the one you have.

This has the time set at 5 minutes.
It will work for you until I see exactly what the problem is with that model.

reset_router_v3_stc15f_v5_DOUT_4Mbit.rar
(239.2 KiB) Pobrany 46 razy
kindziol
Posty: 68
Rejestracja: pn paź 07, 2019 10:28 pm

ndz gru 01, 2019 8:55 pm

elmaya pisze:
ndz gru 01, 2019 8:30 pm
I am seeing that there is a problem with a certain Flash model.
flash vendor 85h
precisely the one you have.

This has the time set at 5 minutes.
It will work for you until I see exactly what the problem is with that model.


reset_router_v3_stc15f_v5_DOUT_4Mbit.rar
Teraz według mnie jest okey. Tylko jak zmieniam pin w cofig i zapisuje to go nie zmienia.
Załączniki
soft ok.png
soft ok.png (51.17 KiB) Przejrzano 337 razy
Awatar użytkownika
Dawid84
Posty: 128
Rejestracja: pn sty 14, 2019 12:45 pm
Lokalizacja: Piekary Śląskie

ndz gru 01, 2019 9:06 pm

Witajcie
Zrobilem tak jak na str.15 radzil Elmaya wgralem ustawilem, zamiast przekaznika wstawilem led i czekalem 5min 15min nic zadnego resetu
Załączniki
Wemos PuTTY.zip
(2.02 KiB) Pobrany 36 razy
Pozdrawiam
Dawid
Patryk
Posty: 714
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

ndz gru 01, 2019 9:37 pm

Dawid84 pisze:
ndz gru 01, 2019 9:06 pm
Witajcie
Zrobilem tak jak na str.15 radzil Elmaya wgralem ustawilem, zamiast przekaznika wstawilem led i czekalem 5min 15min nic zadnego resetu
Wybacz za pytanie.
Gdyż toczą się tu równolegle dwie sprawy.
Twój problem oraz @kindziol
Co zrobiłeś z strony 15
?
ODPOWIEDZ