Automatyczny reset - da się?

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
Awatar użytkownika
Dawid84
Posty: 146
Rejestracja: pn sty 14, 2019 12:45 pm
Lokalizacja: Piekary Śląskie

ndz gru 01, 2019 9:42 pm

To co Elmaya radzil str 15 post nr5 od gory
Pozdrawiam
Dawid
elmaya
Posty: 955
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

ndz gru 01, 2019 9:43 pm

kindziol pisze:
ndz gru 01, 2019 8:55 pm
elmaya pisze:
ndz gru 01, 2019 8:30 pm
I am seeing that there is a problem with a certain Flash model.
flash vendor 85h
precisely the one you have.

This has the time set at 5 minutes.
It will work for you until I see exactly what the problem is with that model.


reset_router_v3_stc15f_v5_DOUT_4Mbit.rar
Teraz według mnie jest okey. Tylko jak zmieniam pin w cofig i zapisuje to go nie zmienia.
it's true, it's fixed for now.
I have to find a solution to save data for this Flash manufacturer
Patryk
Posty: 864
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

ndz gru 01, 2019 9:49 pm

Dawid84 pisze:
ndz gru 01, 2019 9:42 pm
To co Elmaya radzil str 15 post nr5 od gory
Ok.
Ale na końcu, ( tego postu ) @elmaya udostępnił Ci nowy soft.
Widać, że nie został pobrany.
To jak go przetestowałeś ???
elmaya
Posty: 955
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

ndz gru 01, 2019 9:52 pm

Dawid84 pisze:
ndz gru 01, 2019 9:06 pm
Witajcie
Zrobilem tak jak na str.15 radzil Elmaya wgralem ustawilem, zamiast przekaznika wstawilem led i czekalem 5min 15min nic zadnego resetu
thanks
It disconnects continuously from WiFi.
I review it thoroughly and answer you
Patryk
Posty: 864
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

ndz gru 01, 2019 9:59 pm

@elmaya
I am always at your service.
I really appreciate your contribution to SUPLA. :D :D :D
Awatar użytkownika
Dawid84
Posty: 146
Rejestracja: pn sty 14, 2019 12:45 pm
Lokalizacja: Piekary Śląskie

ndz gru 01, 2019 10:07 pm

Przeoczyłem mój błąd sorry za zamieszanie jutro sprawdze.
Pozdrawiam
Dawid
Patryk
Posty: 864
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

ndz gru 01, 2019 11:55 pm

@elmaya
PUYA Flash problem.
Załączniki
Screenshot_20191202-003141.png
Screenshot_20191202-003141.png (2.99 MiB) Przejrzano 895 razy
kindziol
Posty: 68
Rejestracja: pn paź 07, 2019 10:28 pm

pn gru 02, 2019 5:12 pm

@elmaya

Chcę Ci podziękować za pomoc w programowaniu i za napisanie programu. Pamiętaj jednak o mnie w sprawie diody, która ma informować o awarii.

pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
elmaya
Posty: 955
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

pn gru 02, 2019 7:18 pm

@kindziol
With the help of @Patryk, the problem with the Flash of your module has been solved.
With this soft you can change Google to whatever you want and select the restart time in wificonfig.

You have to connect the Led between Gpio2 and Vcc through a resistor.

The builtin LED is connected to Gpio 1 which is the one that controls the relay.

reset_router_v3_stc15f_delaySel_DOUT_4Mbit_PUYA_Fix.rar
conpiled firmware
(334.78 KiB) Pobrany 52 razy
kindziol
Posty: 68
Rejestracja: pn paź 07, 2019 10:28 pm

pn gru 02, 2019 7:29 pm

elmaya pisze:
pn gru 02, 2019 7:18 pm
@kindziol
With the help of @Patryk, the problem with the Flash of your module has been solved.
With this soft you can change Google to whatever you want and select the restart time in wificonfig.

You have to connect the Led between Gpio2 and Vcc through a resistor.

The builtin LED is connected to Gpio 1 which is the one that controls the relay.


reset_router_v3_stc15f_delaySel_DOUT_4Mbit_PUYA_Fix.rar
Tak więc dziękuje również @Patryk za udział w rozwiązaniu problemu.

Dziękuje bardzo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomysły i koncepcje”