Tryb urlopowy

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
Awatar użytkownika
uchnast.michal
Posty: 192
Rejestracja: wt cze 04, 2019 11:37 am
Lokalizacja: Czeladź
Kontaktowanie:

sob lip 20, 2019 3:48 pm

Koledzy, czy jest w planach wprowadzenia zmiennej lub zmiennych określający tryb pracy urządzeń lub grupy urządzeń? Obecnie gdy nie ma mnie dłużej w domu musze manualnie modyfikować harmonogramy. Nie ma potrzeby by CWU byla dostępna, oświetlenie ogrodu itp. Gdyby ww. byly dostępne wystarczyłoby zmienić jedną wartość lub sam by byla modyfikowana w przypadku aktywacji centrali alarmowej.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7373
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob lip 20, 2019 10:51 pm

Sceny ?
Awatar użytkownika
uchnast.michal
Posty: 192
Rejestracja: wt cze 04, 2019 11:37 am
Lokalizacja: Czeladź
Kontaktowanie:

ndz lip 21, 2019 5:43 am

Mają zastosowanie wyłącznie do kanału lub innej sceny a co z harmonogramem, ktory nadal działa? Gdyby dało się sceną włączać i wyłączać aktywność harmonogramu byłoby super.
Awatar użytkownika
uchnast.michal
Posty: 192
Rejestracja: wt cze 04, 2019 11:37 am
Lokalizacja: Czeladź
Kontaktowanie:

śr lip 24, 2019 2:15 pm

Naprawdę nikt nie ma podobnej potrzeby u siebie w domu?! Większość systemów automatyki (od CO po wentylacje czy rekuperację) posiadają podobny tryb pracy.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7373
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr lip 24, 2019 3:10 pm

Lista potrzeb jest długa. Pewnie i tą wiele osób ma. Są rzeczy ważne i ważniejsze.
Awatar użytkownika
uchnast.michal
Posty: 192
Rejestracja: wt cze 04, 2019 11:37 am
Lokalizacja: Czeladź
Kontaktowanie:

śr lip 24, 2019 8:34 pm

Miałem na myśli czy przypadkiem ktoś nie znalazł już rozwiązania "nie wprost".
ODPOWIEDZ