Czujnik alarmu o włamaniu

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 742
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

ndz sty 26, 2020 1:46 pm

Podłącz odczekaj 2 min i połącz ze sobą gnd i D3 musi pokazać się sieć o ile dobrze wgrałeś.
Awatar użytkownika
byniom
Posty: 426
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

ndz sty 26, 2020 3:09 pm

nadal mi się nie łączy . Jak uzyskać ten Chat_id ?
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 742
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

ndz sty 26, 2020 3:20 pm

byniom pisze:
ndz sty 26, 2020 3:09 pm
nadal mi się nie łączy . Jak uzyskać ten Chat_id ?
Już Ci pisałem napisz co kolwiek do get your telegram id i dostaniesz w odpowiedzi.
Awatar użytkownika
byniom
Posty: 426
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

ndz sty 26, 2020 3:26 pm

moduł nowy się połączył ale nadal nie wiem jak z tym Chat_id , możesz podać jakąś składnię ja dokładnie mam to wpisac ? Jakiś przykład bo nie bardzo to rozumię
elmaya
Posty: 661
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

ndz sty 26, 2020 3:41 pm

jak wcześniej z „@BotFather”.
szukasz tego w telegramie "@get_id_bot"
get Id.png
get Id.png (8.38 KiB) Przejrzano 134 razy
naciśnij start
zobaczysz swój czad_id

Kod: Zaznacz cały

get id, [26.01.20 16:29]
Hello XXXXX
Your Chat ID = 123456789
User Name = XXXXX
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 742
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

ndz sty 26, 2020 3:44 pm

byniom pisze:
ndz sty 26, 2020 3:26 pm
moduł nowy się połączył ale nadal nie wiem jak z tym Chat_id , możesz podać jakąś składnię ja dokładnie mam to wpisac ? Jakiś przykład bo nie bardzo to rozumię
Czego tu nie rozumieć,? Napisałeś że widzisz 3 pozycje i jedna z nich jest get your telegram id. Klikasz na to na dole będzie pewnie start klikasz to i dalej w polu wiadomości wpisz co kolwiek i dostaniesz swoje id. Nie wiem jak można to jaśniej napisać.
Awatar użytkownika
byniom
Posty: 426
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

ndz sty 26, 2020 3:55 pm

Robię tak i chat działa ale nie wysyła mi id. w @get_id_bot klikam /start . Nawiązuję chat i w chat wysyłam wiadomość do siebie i otrzymuje takie coś . Forwarded message From @get_id_bot /start . Nie ma żadnego id
elmaya
Posty: 661
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

ndz sty 26, 2020 4:03 pm

byniom pisze:
ndz sty 26, 2020 3:55 pm
Robię tak i chat działa ale nie wysyła mi id. w @get_id_bot klikam /start . Nawiązuję chat i w chat wysyłam wiadomość do siebie i otrzymuje takie coś . Forwarded message From @get_id_bot /start . Nie ma żadnego id
na pewno to ten sam bot?
spójrz na zdjęcie

get Id.png
get Id.png (8.38 KiB) Przejrzano 122 razy
Awatar użytkownika
byniom
Posty: 426
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

ndz sty 26, 2020 4:04 pm

Nie to nie ten sam
elmaya
Posty: 661
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

ndz sty 26, 2020 4:06 pm

byniom pisze:
ndz sty 26, 2020 4:04 pm
Nie to nie ten sam
Następnie poszukaj tego na tym Telegram!
Wiesz, gdzie się myliłeś!
ODPOWIEDZ