Supla Pushover x4 cd

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
piomar2
Posty: 350
Rejestracja: pt kwie 26, 2019 5:32 pm
Lokalizacja: Bukowice

czw maja 07, 2020 7:05 pm

Now everything is clear. I compared the older version and there were no differences. Everything is moving forward. It's hard to keep up. Thanks for the clarification. Greetings...
Kamil Ból
Posty: 8
Rejestracja: wt maja 05, 2020 6:55 pm

wt maja 26, 2020 6:30 pm

Prosił bym kumatego kolegę z forum o dopisanie kilku linijek w kodzie żeby hulało to na sonoff esp8285
Awatar użytkownika
Xoggo
Posty: 135
Rejestracja: ndz mar 29, 2020 10:03 pm
Lokalizacja: Zbąszynek

wt maja 26, 2020 6:42 pm

Kamil Ból pisze:
wt maja 26, 2020 6:30 pm
Na 8285 pójdzie tak samo. ;)
Kamil Ból
Posty: 8
Rejestracja: wt maja 05, 2020 6:55 pm

wt maja 26, 2020 6:53 pm

kurcze na wemosku śmiga na esp-01 śmiga i doszliśmy ze znajomym z forum że to wina bibliotek 8285
ok skoro tak mówisz to jeszcze poprubuję
Awatar użytkownika
Xoggo
Posty: 135
Rejestracja: ndz mar 29, 2020 10:03 pm
Lokalizacja: Zbąszynek

wt maja 26, 2020 7:04 pm

Może nie bibliotek a wersji płytek ;)
Kamil Ból
Posty: 8
Rejestracja: wt maja 05, 2020 6:55 pm

wt maja 26, 2020 7:20 pm

Dobra dzięki zaczeło chodzić. Przy wgrywaniu we flash download tools miałem zaznaczone DoNotChBin nie wiem odznaczyłem i zaczeło brykać wielkie dzięki za pomoc
Awatar użytkownika
Xoggo
Posty: 135
Rejestracja: ndz mar 29, 2020 10:03 pm
Lokalizacja: Zbąszynek

wt maja 26, 2020 7:22 pm

Ważne, że działa :D
Kamil Ból
Posty: 8
Rejestracja: wt maja 05, 2020 6:55 pm

śr maja 27, 2020 6:50 pm

Xoggo pisze:
wt maja 26, 2020 7:04 pm
Może nie bibliotek a wersji płytek ;)
Musze Ci powiedzieć że coś w tym jest :) wgrało się fajnie wczoraj sieć się pokazuje ,konfiguracja ok, wchodzę na clouda i cisza, ani słychu ani widu .Działa tylko Wemos. Esp 01 i sonoff 8285 r2 v 01 Zgłaszają się w ruterze ale już bez nazwy i do klouda już nie dochodzą próbowałem wszelkich możliwych kombinacji DIO DOUT 8 16 32 BIT i nic masz może jakieś pomysły?
Awatar użytkownika
Xoggo
Posty: 135
Rejestracja: ndz mar 29, 2020 10:03 pm
Lokalizacja: Zbąszynek

śr maja 27, 2020 7:12 pm

Ja bym zaczął od sprawdzenia czy masz włączoną rejestrację urządzeń w Cloudzie ;)
Jak tak i się nie rejestruje, to zmień GUID i AUTHKEY.
Jak dalej nic - to pokaż ten kod co wgrałeś.
Kamil Ból
Posty: 8
Rejestracja: wt maja 05, 2020 6:55 pm

śr maja 27, 2020 7:44 pm

Rejestracja oczywiście włączona
Jeśli dobrze zrozumiałem "GUID i AUTHKEY" to usuwam urządzenia na bieżąco więc nie ma się co gryźć
a wgrywam tą binke download/file.php?id=9859
ODPOWIEDZ