Strona 14 z 15

Re: Supla Pushover x4 cd

: czw maja 07, 2020 7:05 pm
autor: piomar2
Now everything is clear. I compared the older version and there were no differences. Everything is moving forward. It's hard to keep up. Thanks for the clarification. Greetings...

Re: Supla Pushover x4 cd

: wt maja 26, 2020 6:30 pm
autor: Kamil Ból
Prosił bym kumatego kolegę z forum o dopisanie kilku linijek w kodzie żeby hulało to na sonoff esp8285

Re: Supla Pushover x4 cd

: wt maja 26, 2020 6:42 pm
autor: Xoggo
Kamil Ból pisze:
wt maja 26, 2020 6:30 pm
Na 8285 pójdzie tak samo. ;)

Re: Supla Pushover x4 cd

: wt maja 26, 2020 6:53 pm
autor: Kamil Ból
kurcze na wemosku śmiga na esp-01 śmiga i doszliśmy ze znajomym z forum że to wina bibliotek 8285
ok skoro tak mówisz to jeszcze poprubuję

Re: Supla Pushover x4 cd

: wt maja 26, 2020 7:04 pm
autor: Xoggo
Może nie bibliotek a wersji płytek ;)

Re: Supla Pushover x4 cd

: wt maja 26, 2020 7:20 pm
autor: Kamil Ból
Dobra dzięki zaczeło chodzić. Przy wgrywaniu we flash download tools miałem zaznaczone DoNotChBin nie wiem odznaczyłem i zaczeło brykać wielkie dzięki za pomoc

Re: Supla Pushover x4 cd

: wt maja 26, 2020 7:22 pm
autor: Xoggo
Ważne, że działa :D

Re: Supla Pushover x4 cd

: śr maja 27, 2020 6:50 pm
autor: Kamil Ból
Xoggo pisze:
wt maja 26, 2020 7:04 pm
Może nie bibliotek a wersji płytek ;)
Musze Ci powiedzieć że coś w tym jest :) wgrało się fajnie wczoraj sieć się pokazuje ,konfiguracja ok, wchodzę na clouda i cisza, ani słychu ani widu .Działa tylko Wemos. Esp 01 i sonoff 8285 r2 v 01 Zgłaszają się w ruterze ale już bez nazwy i do klouda już nie dochodzą próbowałem wszelkich możliwych kombinacji DIO DOUT 8 16 32 BIT i nic masz może jakieś pomysły?

Re: Supla Pushover x4 cd

: śr maja 27, 2020 7:12 pm
autor: Xoggo
Ja bym zaczął od sprawdzenia czy masz włączoną rejestrację urządzeń w Cloudzie ;)
Jak tak i się nie rejestruje, to zmień GUID i AUTHKEY.
Jak dalej nic - to pokaż ten kod co wgrałeś.

Re: Supla Pushover x4 cd

: śr maja 27, 2020 7:44 pm
autor: Kamil Ból
Rejestracja oczywiście włączona
Jeśli dobrze zrozumiałem "GUID i AUTHKEY" to usuwam urządzenia na bieżąco więc nie ma się co gryźć
a wgrywam tą binke download/file.php?id=9859