Timer z poziomu aplikacji

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
Sk_uter
Posty: 231
Rejestracja: wt mar 13, 2018 1:52 pm

czw sie 13, 2020 3:55 pm

Witam,
Planujecie może dodać timer w aplikacji, aby np ustawić, że po godzinie, dwóch urządzenie miało się wyłączyć lub zmienić stan?

Wiem, że są harmonogramy, które można ustawić z poziomu strony supli, ale chodzi mi tutaj o szybkie ustawienie jak np włączę wentylator i od razu z poziomu aplikacji ustawić, że za godzinę się wyłączy, aby nie sięgać ponownie po telefon.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9139
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw sie 13, 2020 4:02 pm

Aplikacje jeszcze tego nie wspierają
Sk_uter
Posty: 231
Rejestracja: wt mar 13, 2018 1:52 pm

czw sie 13, 2020 4:05 pm

To wiem, ale czy planujecie coś takiego zrobić?

Bo z poziomu strony musiałbym to zrobić jako jednorazowy harmonogram?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9139
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw sie 13, 2020 4:35 pm

Timery są aktualnie na tapecie
Sk_uter
Posty: 231
Rejestracja: wt mar 13, 2018 1:52 pm

czw sie 13, 2020 4:43 pm

Super to czekam na tą opcję
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomysły i koncepcje”