Jak przełączyć moduł w tryb konfiguracji

mdi87
Posty: 348
Rejestracja: czw wrz 17, 2020 10:00 am
Lokalizacja: Leoncin

Czy po przełączeniu urządzenia w tryb konfiguracji z poziomu clouda można powrócić też z poziomu cloud czy trzeba kliknąć raz przycisk ?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 14098
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontakt:

Nie można ponieważ w trybie AP urządzenie jest rozłączone z cloud-em.
Należy nacisnąć przycisk lub zrestartować urządzenie z poziomu 192.168.4.1.
W przypadku braku interakcji urządzenie samo po określonym czasie wyjdzie z trybu AP.
Mila
Posty: 1
Rejestracja: pn gru 06, 2021 6:14 am

Działało i nagle przestało nie mogę ponownie połączyć się z telefonem
Awatar użytkownika
klew
Posty: 4033
Rejestracja: czw cze 27, 2019 12:16 pm

Mila pisze: ndz maja 29, 2022 2:43 pm Działało i nagle przestało nie mogę ponownie połączyć się z telefonem
?
Jakie urządzenie? Jaki soft? Jaki telefon?
fido
Posty: 108
Rejestracja: wt cze 18, 2019 9:49 am

Witam.
Jak można sprawdzić czy do sterownika rolet zamela jest nowsze oprogramowanie ?
Jak można sterownik zamela rolet przywrócić do ustawień fabrycznych ?
Patryk
Posty: 2214
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

fido pisze: wt cze 14, 2022 4:19 pm Jak można sprawdzić czy do sterownika rolet zamela jest nowsze oprogramowanie ?
viewtopic.php?t=7264
fido pisze: wt cze 14, 2022 4:19 pm Jak można sterownik zamela rolet przywrócić do ustawień fabrycznych ?
O ile dobrze pamiętam, trzeba dłużej przytrzymać przycisk configuracji.
ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ / Jak to zrobić”