ESP8266 Primary V2 WakeUP on LAN

miko1282
Posty: 520
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:15 pm
Lokalizacja: Brodnica

Nie, najpierw wrzucić jakiś soft np gui generic, nastepnie w niego wrzucić uploader dwuetapowy a na samym końcu bin od WOL
Awatar użytkownika
artur_n
Posty: 361
Rejestracja: czw sie 17, 2017 2:24 pm
Lokalizacja: RJA

Tak robiłem.
Mam info o niepowodzeniu :(
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 2048
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

To są pozostałości po poprzednich softach. Wyczyść pamięć blank-em a potem wgraj właściwy nowy soft i powinno być już OK.
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
artur_n
Posty: 361
Rejestracja: czw sie 17, 2017 2:24 pm
Lokalizacja: RJA

Nie potrafię wyleczyć modułu z tej przypadłości, po zmianie modułu na nowy z pudełka wszystko ruszyło.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”