ZAMEL MEW-01

procekms89
Posts: 65
Joined: Thu Jun 28, 2018 4:21 am

Mon Apr 22, 2019 5:03 pm

To może lepiej jak by przekładniki wybierać sobie osobno i tylko w konfiguracji wybierać jaki przekładnik się zakupiło.
User avatar
QLQ
Posts: 760
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Thu May 02, 2019 7:12 pm

Ernest wrote:
Tue Apr 16, 2019 6:53 am
MEW'ka w produkcji, siedzimy nad opakowaniami i instrukcjami ;)
Planowane wprowadzenie do sprzedaży - czerwiec 2019

pozdrawiam
Ernest
Dajcie znać jak puśćcie w Świat. Z chęcią kupie.
Rzeczy niemożliwe załatwiam "od ręki". Na cuda potrzebuje chwili...
kuris
Posts: 84
Joined: Wed May 23, 2018 5:02 am

Fri May 03, 2019 7:57 pm

Takie pytanko. Ja wygląda aktualizacja modułu? Wszystkie problemy, poprawki które były zgłoszone za pewne zostały po prawione czy mój MEW-01 w szafie automatycznie się z aktualizuje??
User avatar
pzygmunt
Posts: 6598
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri May 03, 2019 10:04 pm

Po stronie MEW-a nie ma co się zmieniać. Zmieniać się będzie po stronie aplikacji
User avatar
michael
Posts: 944
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Tue May 07, 2019 7:06 am

Tak dla pewności - czy ostatnia wersja firmware MEW-01 to 2.7.4 ?
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
User avatar
pzygmunt
Posts: 6598
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue May 07, 2019 7:36 am

Dla MEW-a chyba tak
maroko
Posts: 134
Joined: Sun Sep 30, 2018 7:14 pm

Wed May 15, 2019 6:32 am

Czy znana jest orientacyjna cena modułu?
banan0100
Posts: 18
Joined: Sun Mar 31, 2019 10:52 pm

Wed May 15, 2019 11:29 am

maroko wrote:
Wed May 15, 2019 6:32 am
Czy znana jest orientacyjna cena modułu?


Cena oraz data wydania dołączę się do pytania
User avatar
pzygmunt
Posts: 6598
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Wed May 15, 2019 11:33 am

Nie są znane
User avatar
shimano73
Posts: 879
Joined: Sun Feb 28, 2016 12:27 pm
Location: Orzesze

Wed May 15, 2019 8:11 pm

Dorwałem innego smartfona - alcatel jakiś tam i tu wszystko działa .
Od kilku dni mam nowy bojler elektryczny oczywiście . No i podłączyłem swoją MEWke , bojler jest 3-fazowy bez podłączonego N’a , tylko fazy i PE .
No i na wykresie brakuje jednej fazy , pomimo tego ze pokazuje pobór prądu na wszystkich fazach
Grzałki podłączone są w gwiazdę .
Do tej pory MEWka była podpięta pod piec CO i tam pokazywało wszystkie trzy fazy na wykresie , ale w piecu jest przewód N .
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Post Reply