Supla Scripts Termostat 2.0

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2337
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pt sty 15, 2021 7:42 pm

Dodaj pompę jako urządzenie grzewcze do każdego z pomieszczeń
Załączniki
Screenshot - 15_01.png
Screenshot - 15_01.png (40.69 KiB) Przejrzano 460 razy
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
rochowiak86
Posty: 5
Rejestracja: pn gru 31, 2018 7:04 pm

sob sty 16, 2021 12:51 pm

Faktycznie działa, dzięki. Kiedy kiedyś próbowałem tak zrobić to mi wyłączało pompki jak się nagrzał któryś pokój.
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2337
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

sob sty 16, 2021 10:28 pm

Coś robiłeś źle, bo skrypty od początku tak działają.
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
ROUR
Posty: 31
Rejestracja: sob sty 27, 2018 12:34 pm

pn mar 29, 2021 5:25 pm

A może dałoby radę skrócić czas odpowiedzi termostatu z 5 minut do kilkunastu sekund do pół minuty max, albo wprowadzić możlifwiść zmiany w zależności od upodobań?
ROUR
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2337
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pn mar 29, 2021 5:32 pm

Możesz tak zrobić, jak postawisz swoje skrypty.
Wojtek (@fracz) ma na swoich zbyt wielu klientów i taka konfiguracja "zarżnęłaby" skrypty ilością zapytań.
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
ROUR
Posty: 31
Rejestracja: sob sty 27, 2018 12:34 pm

pn mar 29, 2021 6:10 pm

Jakaś wskazówka w temacie własnego skryptu? Jakiś tutorial?
ROUR
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2337
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pn mar 29, 2021 6:41 pm

Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomysły i koncepcje”