Aktualizacja 2.3.36 IPhone

mastify
Posty: 9
Rejestracja: śr gru 16, 2020 5:09 pm

czw kwie 22, 2021 7:29 pm

Panowie po aktualizacji w iOS znikły opisy i niektóre ikony z aplikacji, czarna dziura wszystkie żarówki są takie same.
W komputerze i androidzie wszystko działa.
Restarty nie pomogły...
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1988
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

czw kwie 22, 2021 7:31 pm

Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
mastify
Posty: 9
Rejestracja: śr gru 16, 2020 5:09 pm

czw kwie 29, 2021 5:59 am

Problem po aktualizacji występuje nowy, brak skrótów z ustawień automatyki pod iPhone. Opisy i ikony wróciły.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 11398
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw kwie 29, 2021 7:49 am

Chodzi o skróty oparte o linki bezpośrednie ?
Nie ma to związku z aplikacją.
mastify
Posty: 9
Rejestracja: śr gru 16, 2020 5:09 pm

sob maja 01, 2021 9:57 am

Brak grup włączników zrobionych w automatyce.
Np. Wszystkie światła poziom 1, na Androidzie mam.
Przy pierwszej aktualizacji która wywaliła opisy i ikony było i działało teraz brak.
Załączniki
8224CAC4-D949-4362-8B8B-C02B75156CCB.png
8224CAC4-D949-4362-8B8B-C02B75156CCB.png (167.68 KiB) Przejrzano 356 razy
6872C919-F839-4BCC-AC5C-FC7706DD98AD.png
6872C919-F839-4BCC-AC5C-FC7706DD98AD.png (414.9 KiB) Przejrzano 356 razy
mastify
Posty: 9
Rejestracja: śr gru 16, 2020 5:09 pm

sob maja 01, 2021 9:59 am

I w Android.
mastify
Posty: 9
Rejestracja: śr gru 16, 2020 5:09 pm

sob maja 01, 2021 10:00 am

Zdjecie
Załączniki
7C03DB5A-E3CD-4D48-A856-AAD187F62C47.jpeg
7C03DB5A-E3CD-4D48-A856-AAD187F62C47.jpeg (3.98 MiB) Przejrzano 356 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 11398
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob maja 01, 2021 10:06 am

Nie potrafię odtworzyć tego problemu. Spróbuj przeinstalować aplikację. Czy ktoś jeszcze na iOS ma podobny problem ?
Awatar użytkownika
woj-tech
Posty: 10
Rejestracja: pt paź 16, 2020 10:13 pm

sob maja 01, 2021 5:35 pm

Tak, mam ten sam problem. Na dwóch telefonach iPhone z najnowszym iOS, wypadły od jakiegoś czasu grupy z aplikacji supla (w tym samym czasie). Od strony portalu są i działają. Pomimo zaznaczenia przełącznika "pokaż w urządzeniach klienckich" - widoku grup w apce na ios brak :/ Nie wiem jak to naprawić.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 11398
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob maja 01, 2021 6:03 pm

Może to kwestia ustawień konta? Mogę się podłączyć pod Twoje? Jeśli tak to wyślij adres email na priva.
ODPOWIEDZ

Wróć do „iOS”