Jak będzie kanał ogólnego przeznaczenia to będzie można tam jednostki sobie ustawiać. Jak używamy termometru to pozostaje C lub FZibi wrote: Sun Mar 27, 2022 4:59 pm Ja również dziękuję za podanie przykladu testuję z lora i działa świetnie właśnie testuję.
@klew czy jest taka opcja tylko na temp i wilgotnośc? Wirtualny dht22 lub inny? Czy jest jakiś nieoficjalny kanał na napięcie ta literka C przy napięciu trochę drażni![]()
Jak przesłać dane napięcia z ESP8266 na SUPLA
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
Dlatego ja przestawiłem się na kanał wilgotności , przynajmniej na moim iPhone nie pojawiają się przy nim % choć niestety nie mam historii 
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
Zibi
Dodaj V i będzieklew wrote: Sun Mar 27, 2022 6:39 pmJak będzie kanał ogólnego przeznaczenia to będzie można tam jednostki sobie ustawiać. Jak używamy termometru to pozostaje C lub FZibi wrote: Sun Mar 27, 2022 4:59 pm Ja również dziękuję za podanie przykladu testuję z lora i działa świetnie właśnie testuję.
@klew czy jest taka opcja tylko na temp i wilgotnośc? Wirtualny dht22 lub inny? Czy jest jakiś nieoficjalny kanał na napięcie ta literka C przy napięciu trochę drażni![]()
![]()