I ostatni printscreen nr 4
SBW-02 - wskazanie procentu otwarcia bramy
-
Darek3
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
W ustawieniach wskaż czujnik otwarcia i czujnik pośredniego otwarcia. Przy czujniku pośredniego otwarcia zaznacz odwróconą logikę.
Czujnik otwarcia zamontuj tak by zamykał obwód przy całkowitym zamknięciu bramy.
Czujnik pośredniego otwarcia zamontuj tak by zamykał obwód przy całkowitym otwarciu bramy.
Czujnik otwarcia zamontuj tak by zamykał obwód przy całkowitym zamknięciu bramy.
Czujnik pośredniego otwarcia zamontuj tak by zamykał obwód przy całkowitym otwarciu bramy.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Darek3
Wielkie dzięki
Wszystko działa jak należy.
Czy znany jest choć przybliżony termin wprowadzenia w cloud.supla.org natywnych powiadomień? Chodzi mi o możliwość ustawienia powiadomienia na telefon w momencie otwarcia bramy.
Pozdrawiam
Czy znany jest choć przybliżony termin wprowadzenia w cloud.supla.org natywnych powiadomień? Chodzi mi o możliwość ustawienia powiadomienia na telefon w momencie otwarcia bramy.
Pozdrawiam
-
Darek3
Czy działają już natywne powiadomienia? Chodzi mi o uzyskanie powiadomienia na telefon o otwarciu bramy garażowej. Używam SBW-02.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Uuuu, koledze się przypomniało o temacie powiadomień po prawie 3 latach
Tak, powiadomienia działają już od dosyć dawna. Zaloguj się na swoje konto w Cloud i zerknij co możesz ustawić przy swoim SBW-02
Tak, powiadomienia działają już od dosyć dawna. Zaloguj się na swoje konto w Cloud i zerknij co możesz ustawić przy swoim SBW-02
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Darek3
No tak, dawno nie zaglądałem tutaj
Dziękuję za odpowiedź i podpowiedź. Nie ogarniam jednak tych ustawień, tj. nie wiem co wpisać w danym miejscu, żeby uzyskać powiadomienie na telefonie o otwarciu/zamknięciu bramy. Czy mogę liczyć na bardziej szczegółową podpowiedź? Co konkretnie i konkretnie w którym miejscu wpisać?
Dziękuję za odpowiedź i podpowiedź. Nie ogarniam jednak tych ustawień, tj. nie wiem co wpisać w danym miejscu, żeby uzyskać powiadomienie na telefonie o otwarciu/zamknięciu bramy. Czy mogę liczyć na bardziej szczegółową podpowiedź? Co konkretnie i konkretnie w którym miejscu wpisać?
-
Darek3
Przy takim ustawieniu czujnika otwarcia powiadomienia działają.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Darek3
Przy takim ustawieniu czujnika zamknięcia powiadomienie o zamknięciu nie przychodzi. Co więc muszę zmienić? Czy muszę zrezygnować ze wskazań procentowego otwarcia bramy?