Napisałeś by proponować po czym napisałem propozycję i nie dostałem żadnej odpowiedzi, chociaż brak odpowiedzi też jest dla mnie odpowiedzią no chyba że mam się kontaktować przez @YoManuchnast.michal wrote: Fri Aug 11, 2023 6:01 amCo np.? Napisałem by zaproponować. Wystawiłem poniżej ceny za jaką kupiłem. Sugerujesz, że ja przepłaciłem?YoMan wrote: Wed Aug 09, 2023 7:33 pm Jak na wyprzedaż garażowa to nieźle cenisz. Ceny wyższe niektóre niż na allegro, nie mówiąc o aliexpress
Teraz przeczytałem, chodzi Ci o mini. Jeżeli 5zł za wgranie GG to dużo?! Z każdych takich sprzedaży leci procent dla chłopaków Goral+Krycha. Nie wiem czy ktokolwiek kto sprzedając coś z wgraną Suplą dzieli się z autorami GG. Wątpię :/
🛒Wyprzedaż garażowa
-
Gitman
-
uchnast.michal
- Has thanked: 7 times
Jałowa dyskusja. Napisałem "Masz propozycję ceny, również pisz na prv." Wiadomość nie była na priv stąd brak informacji zwrotnej. Czytanie ze zrozumieniemGitman wrote: Fri Aug 11, 2023 8:25 pm Napisałeś by proponować po czym napisałem propozycję i nie dostałem żadnej odpowiedzi, chociaż brak odpowiedzi też jest dla mnie odpowiedzią no chyba że mam się kontaktować przez @YoMan![]()
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Złośliwość cechą ludzi inteligentnych... szanuje
BTW: coś tu za dużo spiny się pojawiło mam wrażenie. Jeżeli się do tego przyczyniłem to przepraszam, nie było takiej intencji.
YoMan
-
uchnast.michal
Spina?! ależ skądYoMan wrote: Sun Aug 13, 2023 10:13 pm BTW: coś tu za dużo spiny się pojawiło mam wrażenie. Jeżeli się do tego przyczyniłem to przepraszam, nie było takiej intencji.
Fakt, niejednokrotnie zdarzyło mi się wtrącić w jakiś wątek i pisać głupoty, z których nic sensownego nie wynikało. Tyle, że ja już to zrozumiałem i staram się nie powielać błędów.
-
Albert
Ja kilka razy już wpłaciłem chłopakom, jak komuś wgrywałem GG. Także nie wszystkich do jednego worauchnast.michal wrote: Fri Aug 11, 2023 6:01 amCo np.? Napisałem by zaproponować. Wystawiłem poniżej ceny za jaką kupiłem. Sugerujesz, że ja przepłaciłem?YoMan wrote: Wed Aug 09, 2023 7:33 pm Jak na wyprzedaż garażowa to nieźle cenisz. Ceny wyższe niektóre niż na allegro, nie mówiąc o aliexpress
Teraz przeczytałem, chodzi Ci o mini. Jeżeli 5zł za wgranie GG to dużo?! Z każdych takich sprzedaży leci procent dla chłopaków Goral+Krycha. Nie wiem czy ktokolwiek kto sprzedając coś z wgraną Suplą dzieli się z autorami GG. Wątpię :/
-
uchnast.michal
Napisałem by wytłumaczyć koledzy skąd proponowana cena. A Ty?! Rozumiem, chciałeś się pochwalić:DAlbert wrote: Fri Sep 01, 2023 9:55 am Ja kilka razy już wpłaciłem chłopakom, jak komuś wgrywałem GG. Także nie wszystkich do jednego wora![]()
-
Albert
Nie wiem, czy jest się czym chwalićuchnast.michal wrote: Sat Sep 02, 2023 2:01 pmNapisałem by wytłumaczyć koledzy skąd proponowana cena. A Ty?! Rozumiem, chciałeś się pochwalić:DAlbert wrote: Fri Sep 01, 2023 9:55 am Ja kilka razy już wpłaciłem chłopakom, jak komuś wgrywałem GG. Także nie wszystkich do jednego wora![]()
Już pomijając fakt, że sam to zrobiłeś (pochwaliłeś się wpłatami od sprzedanych modułów z gg) i że tylko Ty to robisz
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Dajcie już na luz z tymi wpłatami, bo to żadna forsa, i na pewno nie traktowana jako prowizja, a tylko przejaw wdzięczności jakiejś grupy użytkowników, w 95% symboliczny i jednorazowy.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026