Wemos D1 Mini - nie można dodać w aplikacji

Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Jak już raz zainstalujesz GG na ESP, to jest to wykrywane i wtedy jest opcja aktualizacji wersji bez możliwości wyczyszczenia. Jeśli na ESP będzie jakiś inny soft, to wtedy pojawi się checkbox z możliwością wyczyszczenia pamięci.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
mar11111

A inna sprawa to taka że nie ogarnąłem dziś aktualizacji softu przez wifi i Basic totalnie zgłupiał. Aktualizowałem z powodu wieszania się DSa... Ale jest już tutaj taki temat dlatego jak nie pomoże dzisiejsza akcja to zapewne pojawię się w tamtym temacie ;)
mar11111

Robert Błaszczak wrote: Mon Feb 19, 2024 8:35 pm Jak już raz zainstalujesz GG na ESP, to jest to wykrywane i wtedy jest opcja aktualizacji wersji bez możliwości wyczyszczenia. Jeśli na ESP będzie jakiś inny soft, to wtedy pojawi się checkbox z możliwością wyczyszczenia pamięci.
Fajnie jakby była opcja czyszczenia bezwzględnie na to co było zainstalowane. Byłoby to ogromne ułatwienie dla takich jak ja :)
Ale nie znam się i być może się tak nie da zrobić
Zibi_007
Has thanked: 10 times
Been thanked: 31 times

mar11111 wrote: Mon Feb 19, 2024 8:40 pm
Robert Błaszczak wrote: Mon Feb 19, 2024 8:35 pm Jak już raz zainstalujesz GG na ESP, to jest to wykrywane i wtedy jest opcja aktualizacji wersji bez możliwości wyczyszczenia. Jeśli na ESP będzie jakiś inny soft, to wtedy pojawi się checkbox z możliwością wyczyszczenia pamięci.
Fajnie jakby była opcja czyszczenia bezwzględnie na to co było zainstalowane. Byłoby to ogromne ułatwienie dla takich jak ja :)
Ale nie znam się i być może się tak nie da zrobić
Pewnie się da. Tylko ktoś musiałby to zrobić, a to zajmuje czas. Jeśli to cokolwiek zmieni, to przyłączam się do prośby.
Image Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Image Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036

Return to “Pomoc”