Gdzie są te sterowniki wrrr?!
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Sprawdź jak zachowuje się dioda urządzenia. Ostatnio był taki problem, że urządzenie się dostało ale użytkownik usunął sobie relacje pomiędzy identyfikatorami dostępu, a lokalizacjami.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Jeszcze mi się przypomniało jak mi @klew podpowiadał jak sprawdzić czy połączenie jest szyfrowane.
Może na wszelki wypadek sprawdź też czy nie masz aby w routerze jakiejś blokady na połączenia wychodzące na port 2016.
Może na wszelki wypadek sprawdź też czy nie masz aby w routerze jakiejś blokady na połączenia wychodzące na port 2016.
-
woloch
Kupujesz nowy router to zrób Multi SSID i jako nazwę drugiej sieci wklep dane ze starego routera. Po co sobie utrudniać, przy 4 urządzeniach to jeszcze można się bawić ale jak się supla rozrasta do 20 urządzeń to jest już problem.
-
Rocket777
Panowie, dzięki za podpowiedzi.
Włączyłem ponownie stary router i zostawiam stare wifi tylko dla sterowników. Tutaj wszytko działa. Już nie miałem siły walczyć. Dzięki za pomoc i nakierowanie na problem.
Włączyłem ponownie stary router i zostawiam stare wifi tylko dla sterowników. Tutaj wszytko działa. Już nie miałem siły walczyć. Dzięki za pomoc i nakierowanie na problem.