Widgety - problem
Mam wersję 26.01, odinstalowałem, bo nie było automatycznej aktualizacji, zainstalowałem ze Sklepu Play i nadal ta sama wersja. Wersja 26.03 nie jest jeszcze dostępna?mipolansk wrote: Sun Mar 15, 2026 6:28 pm Wersja 26.03 powinna poprawić problem pojawiających się "---". W przypadku niedostępności pomiaru one nadal będą się pojawiać, ale powinno dziać się to teraz znacznie rzadziej.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Jest dostępna dla beta testerów.Jaroni wrote: Mon Mar 16, 2026 10:38 am Mam wersję 26.01, odinstalowałem, bo nie było automatycznej aktualizacji, zainstalowałem ze Sklepu Play i nadal ta sama wersja. Wersja 26.03 nie jest jeszcze dostępna?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
26.03 jest już wrzucana normlanym kanałem aktualizacji, ale jest to robione partiami po ileś % użytkowników.
Na razie nie widać, aby coś się sypało, więc pula będzie dziś zwiększona.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
I super, dzisiaj przeszła mi aktualizacja na smartfonie w tle niezauważona, a teraz zostałem poproszony o dodanie opinii, oczywiście Supla i wszystko jasne.klew wrote: Mon Mar 16, 2026 10:55 am 26.03 jest już wrzucana normlanym kanałem aktualizacji, ale jest to robione partiami po ileś % użytkowników.