jak coś chętny do testów
EDIT: ograniczenie czasowe do BetaTestów? ograniczonej grupie użytkowników -?? - np działa tylko od dnia xx.04.2026 . .
Pozdrafiam z Koszałkowa
Też pamiętam kolegę @Zybi - tylko On brał za to kasę i nie upubliczniał pliku .bin. Mając .bin te zabezpieczenia są nic nie warte.QLQ wrote: Tue Feb 10, 2026 6:39 pm Hej @Duch_ był swego czasu ...pamiętam @Zybisłałeś swój mac i generował....do konkretnego twojego urządzenia ..W końcu @pzygmunt go zesłał na banicję... ale faktycznie trza COŚ ZROBIĆ aby nie było takich kradziejstw na Alledrogo...
jak coś chętny do testów
EDIT: ograniczenie czasowe do BetaTestów? ograniczonej grupie użytkowników -?? - np działa tylko od dnia xx.04.2026 . .
Pozdrafiam z Koszałkowa
ode mnie nic nie brał ...przepraszam.... skompilował mi ponad 10 softów, które do dziś dzień używam....vajera wrote: Tue Feb 10, 2026 6:47 pmTeż pamiętam kolegę @Zybi - tylko On brał za to kasę i nie upubliczniał pliku .bin. Mając .bin te zabezpieczenia są nic nie warte.QLQ wrote: Tue Feb 10, 2026 6:39 pm Hej @Duch_ był swego czasu ...pamiętam @Zybisłałeś swój mac i generował....do konkretnego twojego urządzenia ..W końcu @pzygmunt go zesłał na banicję... ale faktycznie trza COŚ ZROBIĆ aby nie było takich kradziejstw na Alledrogo...
jak coś chętny do testów
Pozdrafiam z Koszałkowa
Ja to Cię nawet rozumiem.Duch__ wrote: Tue Feb 10, 2026 2:50 pm Ja chcę udostępnić bin, ale ograniczyć sprzedaż przez allegro.
@bulek68 - następny "młody" gniewny od 2018 na forumbulek68 wrote: Tue Feb 10, 2026 7:05 pm Mówcie co chcecie, ale gość - @Duch_....
Potrafi zbudować napięcie i zainteresowanie![]()
Październik 2018QLQ wrote: Tue Feb 10, 2026 7:11 pm@bulek68 - następny "młody" gniewny od 2018 na forumbulek68 wrote: Tue Feb 10, 2026 7:05 pm Mówcie co chcecie, ale gość - @Duch_....
Potrafi zbudować napięcie i zainteresowanie![]()
![]()
wezwijmy jeszcze @Robert Blaszczak , @slawek , @shimano68, @lesny8 no i będzie ekipa
jsus'cryze przepraszam @shimano73 -WYBACZ proszę