Pomoc w uruchomieniu SLW-01
-
Espablo
Będzie działać. Tylko białego nie będzie.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
matt
Próbowałem ustawić biały na podłączonych kablach tylko RGB. Niestety wychodził mocno niebieski. Z color pickera w aplikacji Androidowej w ogóle się tego nie dało zrobić (przy przesuwaniu znaczków kolorów nijak nie dało się uzyskać białego na pickerze), w zapisanych kolorach, niżej na ekranie, był biały i z niego korzystałem, ale rezultat jak wyżej napisałem - niebieski na ledach.
Na razie odłączyłem kabelki RGB i został podpięty sam W. Jednak nie ukrywam, że dalej jestem bardzo zainteresowany rozwiązaniem tego problemu - w innym miejscu w mieszkaniu całkowicie zrezygnowałem ze sterowania właśnie przez to, że nie mogę uzyskać jednocześnie białego i innego koloru.
Na razie odłączyłem kabelki RGB i został podpięty sam W. Jednak nie ukrywam, że dalej jestem bardzo zainteresowany rozwiązaniem tego problemu - w innym miejscu w mieszkaniu całkowicie zrezygnowałem ze sterowania właśnie przez to, że nie mogę uzyskać jednocześnie białego i innego koloru.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Napisz do Ernest-a w sprawie SLW-02 (3x biały) jeszcze oficjalnie nie jest dostępny... ale....matt wrote: Tue Jul 31, 2018 11:34 am Próbowałem ustawić biały na podłączonych kablach tylko RGB. Niestety wychodził mocno niebieski. Z color pickera w aplikacji Androidowej w ogóle się tego nie dało zrobić (przy przesuwaniu znaczków kolorów nijak nie dało się uzyskać białego na pickerze), w zapisanych kolorach, niżej na ekranie, był biały i z niego korzystałem, ale rezultat jak wyżej napisałem - niebieski na ledach.
SUPLA.... Nareszcie w domu.