Czy ESP 8266 są szkodliwe dla zdrowiaia
-
Lucas
Tylko powiedzcie jak te min. 4m od łóżek, kanap, itp. zrobić w mieszkaniu w bloku, gdzie często 4m to długość pokoju...wsosniak wrote: Mon Sep 24, 2018 11:21 am dodam tylko : mam koło 40 sonoffów zamontowanych w domu , łącznie ponad 50 urządzeń pracujących na wifi, a mój zdrowy rozsądek polega na tym co zasugerował pzygmunt jak również shimano73 : czym dalej od człowieka tym lepiej (u mnie to min 4 metry od łóżek , kanap , stołów …. tzn od miejsc gdzie głównie przebywają domownicy).
No nie uciekniemy od wifi , fal , elektryczności ….![]()
U mnie takich odległości zachować się nie da.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Trzeba montować u sąsiadaLucas wrote: Tue Sep 25, 2018 8:21 amTylko powiedzcie jak te min. 4m od łóżek, kanap, itp. zrobić w mieszkaniu w bloku, gdzie często 4m to długość pokoju...wsosniak wrote: Mon Sep 24, 2018 11:21 am dodam tylko : mam koło 40 sonoffów zamontowanych w domu , łącznie ponad 50 urządzeń pracujących na wifi, a mój zdrowy rozsądek polega na tym co zasugerował pzygmunt jak również shimano73 : czym dalej od człowieka tym lepiej (u mnie to min 4 metry od łóżek , kanap , stołów …. tzn od miejsc gdzie głównie przebywają domownicy).
U mnie takich odległości zachować się nie da.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
wsosniak
- Been thanked: 1 time
noooopzygmunt wrote: Tue Sep 25, 2018 8:26 amTrzeba montować u sąsiadaLucas wrote: Tue Sep 25, 2018 8:21 amTylko powiedzcie jak te min. 4m od łóżek, kanap, itp. zrobić w mieszkaniu w bloku, gdzie często 4m to długość pokoju...wsosniak wrote: Mon Sep 24, 2018 11:21 am dodam tylko : mam koło 40 sonoffów zamontowanych w domu , łącznie ponad 50 urządzeń pracujących na wifi, a mój zdrowy rozsądek polega na tym co zasugerował pzygmunt jak również shimano73 : czym dalej od człowieka tym lepiej (u mnie to min 4 metry od łóżek , kanap , stołów …. tzn od miejsc gdzie głównie przebywają domownicy).
U mnie takich odległości zachować się nie da.![]()
A tak na poważnie (takie podsumowanie z mojej strony) : napisałem jak jest u mnie , czyli min 4 metry u mnie wyszło , co wcale nie znaczy że 2 metry jest już niedobrze/niezdrowo, a może 4 metry to tez mało ? - nikt tego nie wie. Też nie ma co przeginać z tymi odległościami , ale lampki nocnej z zamontowanym sonoff-em , pół metra od głowy przez 8 godz mojego snu, to bym nie chciał mieć
-
Gucio2607.
A telefon na noc gdzie masz?
Zainstalowane:
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
-
wsosniak
- Been thanked: 1 time
akurat z telefonem nie mam problemu bo : mam go daleko daleko w przedpokoju
-
maffiu
Właśnie zawsze mnie zastanawia w takich rozmowach to ze ludzie przejmują sie wifi i samym telefonem przy głowie a nie zastanawiają sie ze BTS-y za oknem napieprzaja aż gołębie w locie padają 
-
slawek
Z BTS-ami nie jest tak źle - w Polsce normy są o połowę mniejsze niż w Europie jeśli chodzi o moc emitowaną...
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego