i czy to jest dobre ustawienie
Sonoff RE5V1C modul gate plus kontraktron-krancowka
-
BedzieTego
yyy.. tak
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Xoggo
Wydaje się ok. Przetestuj i daj znaka. 
-
BedzieTego
A wiec tak w konfiguracji trzeba zmienic button_1 type na bitable i w button_2 tez
ale mam inny problem dy krancowka jest zmostkowana nie uruchamia sie sonoff mrugnie 2 razy i nic. po rozlaczeniu jej sonoff normalnie dziala tylko nie pokazuje informacji o bramie ikonka jest caly czas otwarta.
ale mam inny problem dy krancowka jest zmostkowana nie uruchamia sie sonoff mrugnie 2 razy i nic. po rozlaczeniu jej sonoff normalnie dziala tylko nie pokazuje informacji o bramie ikonka jest caly czas otwarta.
-
BedzieTego
przylutowalem zle zlacza zamiest do ERX to do etx. po przelutowaniu na ERX nadal nic sie nie dzieje stym ze jak wlaczam sonofa z zmostkowawna krancowka to brama jest zamknieta po rozlaczeniu krancowki dalej widnieje informacja o zamknietej bramie nic sie nie zmienia.
-
kolko
Proszę podpowiedzcie jak wgrać suple do w/w modułu. Podlutowałem przewody wg instrukcji wyżej ale nic z tego, tak jakby NODEMCU nie widział płytki.
Chcę wgrać moduł bramowy z obsługa czujnika temp oraz kontaktronu.
Chcę wgrać moduł bramowy z obsługa czujnika temp oraz kontaktronu.
-
Espablo
Przeczyta 1 post viewtopic.php?f=23&t=2108
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
kolko
Dziękuję na pewno skorzystam, udało się wgrać metodą prób i błędów gate bez artykułu ale na pewno do niego wrócę, teraz czas na próbę uruchomienia czujnika krańcowego/kontaktronu. Zaczyna mi się to coraz bardziej podobać 
-
DawidPawel
Witam przeglądam forum ale nic nie widzę czy komuś udało się z tymi kontaktronami ,czujnik otwarcia i zamknięcia bram?