exit status 1
supla/network/esp_wifi.h: No such file or directory , coś mi się arduino posypało
A czy na pewno używasz tej biblioteki?andras wrote: Fri Jun 12, 2020 9:02 pm Czy możesz udostępnić bin , nie mogę skompilować , dostaję
exit status 1
supla/network/esp_wifi.h: No such file or directory , coś mi się arduino posypało![]()
No to chyba faktycznie coś Ci się posypało.andras wrote: Fri Jun 12, 2020 9:02 pm Czy możesz udostępnić bin , nie mogę skompilować , dostaję
exit status 1
supla/network/esp_wifi.h: No such file or directory , coś mi się arduino posypało![]()
@Duch__ pisał, że czasem trzeba kilka albo kilkanaście razy sczytać kod, zanim się znajdzie taki, który będzie działał. Kwestia chipa EMF. Pytanie czy faktycznie nie odczytuje i nie wysyła kodu, czy odczytuje, wysyła, a odbiornik nie rozumie kodu? Czy też bridge nie rozumie przesłanego mu kodu RF i/lub nie potrafi dopasować go do tego co ma zapisane?krycha88 wrote: Sat Jun 13, 2020 5:19 am Projekt się kompiluje i wgrywazapisywanie do eeproma działa ale odczytywanie coś nie działa - nie sprawdzałem dlaczego.
Wrzuciłem to do gotowy sprzęt, bo nie przerabiałem sprzętu a tylko napisałem do niego firmware. Ale jeśli to nie jest dobre miejsce, to moderator może to przenieść we właściwsze.krycha88 wrote: Sat Jun 13, 2020 5:19 am PS.
Może lepiej przenieść temat do Projekty użytkowników? W tym miejscu łatwo zawsze coś przeoczyć![]()
Code: Select all
SuplaDevice.setSoftVer(appVersion.c_str());