A to ciekawe dlaczego , a tym czasem chyba wszystkie male miasteczka i gminy dookoła Katowic korzystają z EcoHarmonogramu
SUPLA wywóz śmieci
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Nie wiem jak Katowice, ale we Wrocławiu urząd miasta i prezydent mocno udzielają się na facebooku i nieraz reagują na konentarze ludzi. Może zacznij promować to rozwiązanie i proś ludzi, aby pisali do firmy zjamującej się śmieciami i do urzędu?kris.gie wrote: Fri Aug 28, 2020 3:39 am Widziałem w aplikacji że jest dostępnych wiele gmin dookoła, a Katowice nie. A harmonogram na stronie MPGK jest nieużyteczny.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
kris.gie
- Has thanked: 1 time
Trzeba będzie ponaciskać co nieco.klew wrote: Fri Aug 28, 2020 7:09 amNie wiem jak Katowice, ale we Wrocławiu urząd miasta i prezydent mocno udzielają się na facebooku i nieraz reagują na konentarze ludzi. Może zacznij promować to rozwiązanie i proś ludzi, aby pisali do firmy zjamującej się śmieciami i do urzędu?kris.gie wrote: Fri Aug 28, 2020 3:39 am Widziałem w aplikacji że jest dostępnych wiele gmin dookoła, a Katowice nie. A harmonogram na stronie MPGK jest nieużyteczny.
-
michal363
Co muszę zrobić żeby działało mi to wszystko i pokazywało w aplikacji supła?
-
arekrgw
Generalnie najważniejsza rzecz to posiadanie jakiegoś urządzenia z Linuxem ala 'serwer' np. Raspberry Pi Zero. Musisz na nim mieć zainstalowane to: viewtopic.php?f=24&t=6189&hilit=supla+virtual+device albo możesz wykorzystać nieużywany kanał w jakimś urządzeniu. A potem w zasadzie musisz podążać zgodnie z instrukcją tutaj na forum na pierwszej stronie i ewentualnie wspomagać się instrukcją tutaj: https://github.com/arekrgw/supla-rubbish. I na koniec musisz samemu przygotować daty wywozów śmieci według wzoru na pierwszej stronie i podesłać tutaj albo w wiadomości prywatnej. W razie problemów służę pomocąmichal363 wrote: Sat Aug 29, 2020 9:19 am Co muszę zrobić żeby działało mi to wszystko i pokazywało w aplikacji supła?