Dzięki, ale pewnie nie ma mnie w pierwszej dziesiątce nawet
Nazwy kolejnych wydań?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Wiesz, ja jestem z Suplą na tyle krótko, że nie znam innej Supli niż wersja "2.3 vs kiedy będzie? 2.4"Robert Błaszczak wrote: Mon Aug 24, 2020 12:24 pmOj Krzysiek, myślę że wjechałeś teraz Przemkowi na ambicję
![]()
![]()
![]()
Zresztą, ostatnimi czasy pojawia się dużo nowości, które wychodzą jako kolejne wersje 2.3 - także dużo się dzieje.
Pamiętam zupełnie inny produkt, który utknął w wersjonowaniu 2.xx i jak w końcu ruszył, to pojawiło się od razu 3.0
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Ja myślałem o nazwach galaktyk, ale jest ich mało ponazywanych.
Druga propozycja to nazwy miast, które w lini prostej lub drogami, oddalone są od Paczkowa lub poprzedniego miasta o ilość kilometrów równą ilości dni, które upłynęły od ostatniego wydania
Druga propozycja to nazwy miast, które w lini prostej lub drogami, oddalone są od Paczkowa lub poprzedniego miasta o ilość kilometrów równą ilości dni, które upłynęły od ostatniego wydania
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Supla v.2.4 New York?lesny8 wrote: Tue Aug 25, 2020 9:04 am Ja myślałem o nazwach galaktyk, ale jest ich mało ponazywanych.
Druga propozycja to nazwy miast, które w lini prostej lub drogami, oddalone są od Paczkowa lub poprzedniego miasta o ilość kilometrów równą ilości dni, które upłynęły od ostatniego wydania![]()
Najlepsze suple dla Twojego domu