a te harmonogramy??
zostawić Ci to urzadzenie włączone do testów czy mogę już odłaczyć?
Nie używaj w pasku adresu cloud.supla.org tylko adres serwera do czasu, aż się wszystko zmigruje.flowerek wrote: Wed Feb 17, 2021 5:00 pm jeszcze teraz zauważyłem ze w cloud nie mogę utworzyć/edytować harmonogramów
zobacz zrzut ekranu - endpoint not available in v2.4
to samo, nie da się zrobić harmonogramu - ok sprawa dla mnie nie jest pilna poczekam na koniec migracji...pzygmunt wrote: Wed Feb 17, 2021 5:15 pmNie używaj w pasku adresu cloud.supla.org tylko adres serwera do czasu, aż się wszystko zmigruje.flowerek wrote: Wed Feb 17, 2021 5:00 pm jeszcze teraz zauważyłem ze w cloud nie mogę utworzyć/edytować harmonogramów
zobacz zrzut ekranu - endpoint not available in v2.4
Nie w tym był jednak problem, a w braku wywołania eh_raise_event() przy wyłączonej kolejce wychodzącej. Poprawka leci na produkcję.pzygmunt wrote: Wed Feb 17, 2021 5:09 pmJuż wiem gdzie jest różnica.flowerek wrote: Wed Feb 17, 2021 4:44 pm to jest akurat mini i na nim mam
WERSJA (2.3.2/1.16 @lukfud)
ale to samo na innych modułach z GUI Generic (sonoff s26) - też przepiąć na beta-cloud?
inne moduły sonoff (mini, s26, touch) z softem ze strony supla.org lub @zybi działają bez problemu
Nowy serwer nie ma bufora na wyjściu.
Wcześniej wysyłał dane w jednej paczce np 76 bajtów. Teraz kończący tak wysyła osobno czyli np 71 i 5.
Generalnie rzecz biorąc urządzenia powinny sobie z tym radzić ale z jakiegoś powodu tego nie robią.
Spróbuję coś na to poradzić.