Cloud v2.3.32
-
Lucas
Na moim svr4 jeszcze nie ma, ale wczoraj dodałem sobie jedno urządzenie do nightly i nie zauważyłem problemów z działaniem.
-
jaku2k
- Has thanked: 1 time
Dziekuję za odpowiedź.fracz wrote: Wed Jul 21, 2021 7:24 amnightly jest zawsze dostępne do testów i zazwyczaj zawiera nowszą wersję niż jest oficjalnie wydana, ale trzeba liczyć się z tym że wprowadzone tam dane mogą raz na jakiś czas znikać![]()
Znalazłem kilka błędów (wizualnych).
- Zauważyłem, że teraz po kliknięciu na jakąś lokalizację otwiera się lista, którą można przesuwać w prawo i w lewo. Na kafelkach pojawiają się czarne kreski, tak jak na zdjęciu: Z tego co widzę, sytuacja się powtarza przy innych, tego typu listach (obecnych w poszczególnych zakładkach kategorii "Automatyka"). Tam kreska pojawia się obok ikonek. Podobny problem objawia się przy próbie wyboru lokalizacji z poziomu danego kanału:
- W sekcji "Identyfikatory dostępu" pasek "Utwórz nowy identyfikator dostępu jest szerszy od pozostałych kafelków, przez co ekran przesuwa się na boki.
- W przypadku konfiguracji harmonogramów na telefonie (po kliknięciu w jakiś harmonogram) otwiera się lista przesuwana na boki. Próba pociągnięcia palcem (od dołu do góry) po ekranie wiąże się ze zmianą edytowanego harmonogramu. Sytuacja występuje tylko wtedy, gdy palcem najedziemy na obszar kafelka.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Jakub
Jakub
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
@jaku2k, dziękuję za uwagi, poprawię te elementy w najbliższym wydaniu
https://github.com/SUPLA/supla-cloud/issues/459
https://github.com/SUPLA/supla-cloud/issues/459
-
artur_n
Przeklikałem srv5 i wszystko wygląda, że działa.
-
Albert
svr1 - nie widzę zmian, poza tym, że na dole mam: SUPLA Cloud 2.3.31 / 2.3.32
Jak wejdę w harmonogramy, to TRWA AKTUALIZACJA i nic nie da się zrobić
To tak apropos tego, że wyżej było info że svr1 powinien być gotowy
Jak wejdę w harmonogramy, to TRWA AKTUALIZACJA i nic nie da się zrobić
To tak apropos tego, że wyżej było info że svr1 powinien być gotowy
-
artur_n
Oraz było info aby wchodzić przez svr1.supla.org