Piszę się...
Poszły dane.
Wyzwalacz akcji dla SRW-01, SRW-02m, ROW-01, ROW-02, ROW-02m, ROW-04m, SLW-01, SLW-02, PNW-01 - zaproszenie do testów
-
mdi87
Nie bardzo rozumie za co odpowiada wyzwalacz #1 i #2 ? Pierwszy jest dla monostabilnych a drugi dla bistabilnych ?
W wyzwalaczy #2 co to znaczy "przełączenie 1x" bo włączenie czy wyłączenie to też użycie przycisku 1x ?
Po 2 razach mam włączone załączenie całego oświetlenie, po 3x wyłączenie, działa.
4x klik otwarcie bramy, działa. Na razie nie zobaczyłem nic niepokojącego
W wyzwalaczy #2 co to znaczy "przełączenie 1x" bo włączenie czy wyłączenie to też użycie przycisku 1x ?
Po 2 razach mam włączone załączenie całego oświetlenie, po 3x wyłączenie, działa.
4x klik otwarcie bramy, działa. Na razie nie zobaczyłem nic niepokojącego
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
MadOnion78
Wg. Mnie 1x nie powinno być.
Powinny się zaczynać:
Przytrzymanie
2x, 3x itd.
Działam na SRW-01 o teraz nie działa podnoszenie rolety.
Powinny się zaczynać:
Przytrzymanie
2x, 3x itd.
Działam na SRW-01 o teraz nie działa podnoszenie rolety.
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Dwa wyzwalacze ponieważ dwa przyciski.
x1 jest możliwy. Wybranie akcji dla x1 spowoduje, że lokalna obsługa przycisku przestanie działać. Jeszcze cloud o tym nie mówi ale będzie.
x1 jest możliwy. Wybranie akcji dla x1 spowoduje, że lokalna obsługa przycisku przestanie działać. Jeszcze cloud o tym nie mówi ale będzie.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
augusto
Dostałem aktualizacje i dziękuje bardzo
Faktycznie wyzwalacz x1 dezaktywuje fizycznie połączony przycisk do odbiornika, super sprawa właśnie tez sie zastanawiałem co sie stanie gdy ustawimy ten kanał. Póki co wszystko działa prawidłowo i nie mam więcej pytań.
-
and111
Wyzwalacz działa z ROW-02m. Super 
Po aktualizacji pojawił się jednak problem z wprowadzeniem modułu w tryb konfiguracji: nie można wywołać trybu CONFIG jeśli moduł połączy się z WI-FI. Udaje się jedynie jak odłączę moduł od zasilania, podłączę ponownie i od razu wcisnę CONFIG. Sprawdzałem kilkanaście razy.
Po aktualizacji pojawił się jednak problem z wprowadzeniem modułu w tryb konfiguracji: nie można wywołać trybu CONFIG jeśli moduł połączy się z WI-FI. Udaje się jedynie jak odłączę moduł od zasilania, podłączę ponownie i od razu wcisnę CONFIG. Sprawdzałem kilkanaście razy.
Ok. Zrozumiałe, tylko że w mSRW nie ma x1 a oba moduły funkconalnie robią to samopzygmunt wrote: Wed Oct 06, 2021 5:33 pm ....
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party