a niech ci teraz jeszcze dojdzie drganie styków
klawiaturę jeszcze rozumiem ale dzwonkowy to chyba słabe rozwiązanie
Np coś w tym stylu. Po co osić klucze czy rfid do niezbyt istotnych urządzeń typu np domofon czy futrka z elektrozaczepem.Duch__ wrote: Tue Nov 02, 2021 5:16 am Mnie to przypomina otwieranie zamka za pomocą kodu morse-a. https://youtu.be/CUYceXnb_zY
Łach, łachem, ale nie uważasz, że jednak wielokliki mogą być trochę uciążliwe aby wygenerować nimi cały kod...QLQ wrote: Tue Nov 02, 2021 8:14 pm Chcialem dobrze ale co niektórzy wolą drzeć sibie lqcha na co mam wywalone.
Uważam, że każdy pomysł jest dobry. Chcecie drzeć łachą jak to napisałeś to sobie drżyjcie. Jak bym potrafił programować na Waszym poziomie to Supla byłaby lata świetlne przed Tuya i etc. Ale najlepiej jest napierdalać się z jakiś głupich pomysłów. wg Was. Mam takich kilku kolegów programistów/ nibyb to informatyków...najbardziej niesłowni i nie dotrzymujący danego słowa ludzie, którzy to jak powiedzą, że za 30 min będą to są dwa dni później. Jak jesteś takim genuissem to jak kywa napisałeś weź ten impulsator z telefonu tarczowego i zrob nam zamek szyfrowy do Supli I nie errdol farmazonów.
Nie kumam skąd ta mowa nienawiści?QLQ wrote: Tue Nov 02, 2021 10:31 pm Uważam, że każdy pomysł jest dobry. Chcecie drzeć łachą jak to napisałeś to sobie drżyjcie. Jak bym potrafił programować na Waszym poziomie to Supla byłaby lata świetlne przed Tuya i etc. Ale najlepiej jest napierdalać się z jakiś głupich pomysłów. wg Was. Mam takich kilku kolegów programistów/ nibyb to informatyków...najbardziej niesłowni i nie dotrzymujący danego słowa ludzie, którzy to jak powiedzą, że za 30 min będą to są dwa dni później. Jak jesteś takim genuissem to jak kywa napisałeś weź ten impulsator z telefonu tarczowego i zrob nam zamek szyfrowy do Supli I nie errdol farmazonów.
.