No i mam dokładnie ten sam problem dwa sonoffy nie reagują po wgraniu softa przeleciałem blankiem ale nic to nie daje,
wydaje mi się że knocę coś przy wgrywaniu blanka i tych plików robię to pierwszy raz i jestem totalny świeżak prubuję wgrac incanizzy z pod tego linku
https://github.com/Espablo/SUPLA_Firmwa ... inCan_Easy
prosił bym o wytłumaczenie jak krowie na rowie krok po kroku jak wgrac blanka pod które adresy i ile tych adresów i które pliki z tych czterech podanych w linku mam wgrac.
fajnie by było miec link ze sprawdzonym plikiem blank bo ten mi sie cos nie podoba co mam
Posiadam:
Programator CH340G i YP-01 a i cp2102 (ale już się sfajczył bo przekombinowałem z zasilaniem czegoś innego

)
Dwa sonoffy rf r2 power v1.0
Program Flashing NodeMCU
Windows 7
Wielkie chęci do skończenia tego co zaczołem
Pozdrawiam Mądrych Suplowiczów
Między czasie zauwazylem że moduły które posiadam opierają się o chip esp8285 i narobiłem niezłego bajzlu.
Powiedzcie mi jak czyścić moduł .softy wgrywalem pod różne adresy i już nawet nie pamiętam pod które jak teraz zrobic zebym miał pewnosc ze cały moduł jest dokładnie oczyszczony na kazdym adresie
Jak by był ktoś taki miły i wytłumaczył o co chodzi z tymi adresami dlaczego trzeba wgrywać je pod konkretny adres.Jak zbudowana jest pamięć w takim chipe.