Harmonogramy
Też kiedyś o to pytałem tu i odpowiedź Przemka jest poniżej. Nie wiem czy coś się zmieniło w v2.3 dla tego tematu, bynajmniej z changelog-a to nie wynika.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
procekms89
Mam problem z harmonogramami, a dokładnie z czasem w których mają się wykonać zadania. Mianowicie ustawiam zadanie które ma być wykonane po zachodzie słońca, ale godzina którą system chce rzeczywiście wydać o godzinę później niż jest rzeczywista godzina zachodu. Sprawdzałem ustawienia strefy czasowej i godziny w malinie są poprawne.
Co jeszcze mogę sprawdzić?
-
PuteR
procekms89 wrote: Thu Feb 14, 2019 6:56 pm Mam problem z harmonogramami, a dokładnie z czasem w których mają się wykonać zadania. Mianowicie ustawiam zadanie które ma być wykonane po zachodzie słońca, ale godzina którą system chce rzeczywiście wydać o godzinę później niż jest rzeczywista godzina zachodu. Sprawdzałem ustawienia strefy czasowej i godziny w malinie są poprawne.
Ustaw strefę czasowa w Cloud.
-
procekms89
A jak to zrobic?PuteR wrote: Thu Feb 14, 2019 7:21 pmprocekms89 wrote: Thu Feb 14, 2019 6:56 pm Mam problem z harmonogramami, a dokładnie z czasem w których mają się wykonać zadania. Mianowicie ustawiam zadanie które ma być wykonane po zachodzie słońca, ale godzina którą system chce rzeczywiście wydać o godzinę później niż jest rzeczywista godzina zachodu. Sprawdzałem ustawienia strefy czasowej i godziny w malinie są poprawne.
Ustaw strefę czasowa w Cloud.
-
PuteR
Zaloguj się konta Cloud, wybierasz zakładkę konto i klikasz na przejdź do swojego konta.
-
PuteR
procekms89 wrote: Thu Feb 14, 2019 7:58 pmNajprostsze rzeczy są najtrudniejsze. Nigdy nie zwróciłem uwagi że tam jest przycisk.PuteR wrote: Thu Feb 14, 2019 7:41 pm Zaloguj się konta Cloud, wybierasz zakładkę konto i klikasz na przejdź do swojego konta.
Dzięki za pomoc.