A miały być za 299?paco52327 wrote: Thu Jul 04, 2019 6:48 am Na znanym nam wszystkim portalu aukcyjnym mewka jest już za 399zł, komuś się udało już wyszarpać za 299zł?
Napisane było 299 zł netto czyli 367,77zł. brutto.
I wydaje mi się że taniej już nie będzie. Sam wczoraj też dorosłem do tej decyzjicdxa wrote: Thu Jul 04, 2019 8:19 am Ja kupiłem za 369, z przesyłką.
https://zamel24.pl/supla-sterowanie-wif ... 24737.html
Ceny końcowej nie kalkuluje się na podstawie tego jakie możliwości ma urządzenie.bulek68 wrote: Sat Jul 06, 2019 10:55 am ....
Chce tylko powiedzieć ze cena tego urządzenia jest zdecydowanie nie adekwatna to tego co oferuje.
.....
Ja osobiście nie dałbym nawet 50zł za to urządzenie , bo najnormalniej w świecie takiego urządzenia nie potrzebuję. Monitoring zuzycia prądu w domu zrobiłem raz i koniec i nie potrzebuję patrzyć na wykresy jak mi kilowaty lecą, a comiesięczny rachunek za prąd mówi mi wszystko (bo co miesiąc mam odczyt -> faktura za faktyczne zużycie).
Tak, ale po zaktualizowaniu do najnowszej wersji, która to jeszcze jest w trakcie tworzenia. Postępy z prac nad nią można zaobserwować na githubie.elhenio wrote: Sat Jul 06, 2019 2:23 pm Witam,
Jakoś umknęła mi ta informacja... czy Supla na iOS taż obsłuży MEW-01?