Ooo, jaki dystans i jak poszło?vajera wrote: Sun Apr 27, 2025 2:07 pm
- nie ten wątek,
- a ja od czwartku byłem na górskim ultra i dopiero wracam do domu.
Wiem, że to nie ten wątek
Moderator: vajera
Ooo, jaki dystans i jak poszło?vajera wrote: Sun Apr 27, 2025 2:07 pm
- nie ten wątek,
- a ja od czwartku byłem na górskim ultra i dopiero wracam do domu.
Pieniny Ultra Trail, Niepokorny Mnich, 96 km/4900m przewyższeń.
Piękny dystans i czas. Gratulacje!vajera wrote: Sun Apr 27, 2025 2:40 pm
Biegło mi się wybitnie dobrze, ale młodszy brat mi wysiadł i musiałem go holować, więc ostatecznie wyszło 21 godzin. Mimo to jestem zadowolony bo podbiegi i zbiegi miałem chyba najlepsze ze wszystkich moich ultra![]()
Dziękuję! Czyżby też biegał? Można zaprojektować takie koszulki biegowe "SUPLA inside" albo "powered by SUPLA"klew wrote: Sun Apr 27, 2025 2:56 pmPiękny dystans i czas. Gratulacje!vajera wrote: Sun Apr 27, 2025 2:40 pm
Biegło mi się wybitnie dobrze, ale młodszy brat mi wysiadł i musiałem go holować, więc ostatecznie wyszło 21 godzin. Mimo to jestem zadowolony bo podbiegi i zbiegi miałem chyba najlepsze ze wszystkich moich ultra![]()
Tak, ale na razie kilka maratonów na koncie i nie zamierzam tego na tym etapie wydłużać. Strasznie męczące są takie długie biegivajera wrote: Sun Apr 27, 2025 3:03 pm Dziękuję! Czyżby też biegał? Można zaprojektować takie koszulki biegowe "SUPLA inside" albo "powered by SUPLA"
Jeden ultra w górach i wpadasz po uszy - nie musi być 100 km od razu. Ile to czasu na podziwianie uroków przyrody...a i jakieś algorytmy można w głowie poukładaćklew wrote: Sun Apr 27, 2025 4:33 pmTak, ale na razie kilka maratonów na koncie i nie zamierzam tego na tym etapie wydłużać. Strasznie męczące są takie długie biegivajera wrote: Sun Apr 27, 2025 3:03 pm Dziękuję! Czyżby też biegał? Można zaprojektować takie koszulki biegowe "SUPLA inside" albo "powered by SUPLA"
Kilka koszulek biegowych imiennych by można zrobić
No to witam towarzystwovajera wrote: Sun Apr 27, 2025 4:40 pmJeden ultra w górach i wpadasz po uszy - nie musi być 100 km od razu. Ile to czasu na podziwianie uroków przyrody...a i jakieś algorytmy można w głowie poukładaćklew wrote: Sun Apr 27, 2025 4:33 pmTak, ale na razie kilka maratonów na koncie i nie zamierzam tego na tym etapie wydłużać. Strasznie męczące są takie długie biegivajera wrote: Sun Apr 27, 2025 3:03 pm Dziękuję! Czyżby też biegał? Można zaprojektować takie koszulki biegowe "SUPLA inside" albo "powered by SUPLA"
Kilka koszulek biegowych imiennych by można zrobić![]()
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036No prosze. To ja już widze dlaczego tu się tak dobrze czuje w tym towarzystwie.Zibi_007 wrote: Sun Apr 27, 2025 7:01 pmNo to witam towarzystwovajera wrote: Sun Apr 27, 2025 4:40 pmJeden ultra w górach i wpadasz po uszy - nie musi być 100 km od razu. Ile to czasu na podziwianie uroków przyrody...a i jakieś algorytmy można w głowie poukładaćklew wrote: Sun Apr 27, 2025 4:33 pm
Tak, ale na razie kilka maratonów na koncie i nie zamierzam tego na tym etapie wydłużać. Strasznie męczące są takie długie biegi
Kilka koszulek biegowych imiennych by można zrobić![]()
Niestety mój ostatni to Warszawski w 2000 roku. Teraz (przy moim wieku, kondycji i wadze) chyba by mnie znieśli na noszach po pierwszych paru kilometrach
Ale wtedy przez pewien czas biegłem nawet ramię w ramię z Mirkiem Plawgo (wygrał go zresztą z bardzo dobrym wynikiem) a bieg miał rangę mistrzostw Polski. Ostatecznie go nie ukończyłem z powodu kontuzji (zresztą jej skutki odczuwam do dzisiaj), ale rekreacyjnie sobie od czasu do czasu po lesie pobiegam
W każdym razie za ten ultra szacun. Nawet w szczycie formy bym się chyba nie zdecydował
Fajny się offtop zrobił, ale warto, bo poza pracą (i Suplą oczywiście) istnieje też wiele zainteresowań, którym można poświęcić czas i siły![]()