Sonoff Basic - firmware "ALL IN ONE" v5.0
-
prozak
Witajcie. Po 3 dniach korzystania z softu Zybiego na sonoff TH16. Zero zastrzeżeń. Wszystko działa jak należy i nie mam się do czego przyczepić. A namęczyłem się nieco z innymi softami i zawsze coś nie działało. Jestem początkującym Suplowiczem i jeszcze nie potrafię sam dostosować oprogramowania pod urządzenie. Muszę polegać na innych by móc korzystać. Teraz jestem w pełni usatysfakcjonowany . Podziękowania dla Zybiego.
-
ciekawy_zycia
a masz podpiety czujnik ? Jesli tak to jaki?prozak wrote: Sat Mar 16, 2019 11:21 am Witajcie. Po 3 dniach korzystania z softu Zybiego na sonoff TH16. Zero zastrzeżeń. Wszystko działa jak należy i nie mam się do czego przyczepić. A namęczyłem się nieco z innymi softami i zawsze coś nie działało. Jestem początkującym Suplowiczem i jeszcze nie potrafię sam dostosować oprogramowania pod urządzenie. Muszę polegać na innych by móc korzystać. Teraz jestem w pełni usatysfakcjonowany . Podziękowania dla Zybiego.
-
prozak
Tak mam dht21 i kontaktron
-
Energizer
Dzień dobry, mam proste pytanie, otwarte na oprogramowanie, jeśli tak, to gdzie mogę je pobrać?
Przepraszam polski nie jest dla mnie jasny bez słownika.
Przepraszam polski nie jest dla mnie jasny bez słownika.
-
Mateusz196
witam, czy mogę prosić o oprogramowanie ? Mail [email protected]
Chodzi o oprogramowanie do sonoffa do którego będę mógł podłączyć kontaktron oraz otwierać bramę przez suple .
(Sonoffa przerobię by na wyjściu nie miał napięcia ) pozdrawiam.
Chodzi o oprogramowanie do sonoffa do którego będę mógł podłączyć kontaktron oraz otwierać bramę przez suple .
(Sonoffa przerobię by na wyjściu nie miał napięcia ) pozdrawiam.
-
bex
Ja rownież poproszę dla moich czterech modułów sonoff basic