Wszystkie produkty Supli mają stronę konfiguracyjną po angielsku. Produkty nie są targetowane wyłącznie na rynek lokalny. Angielski jest odrobinę bardziej uniwersalny niż polskiPietras81 wrote: Wed Oct 19, 2022 7:36 pm Ja też sobie dziś zrobiłem aktualizację softu. I jedna zecz nie daje mi spokoju, dlaczego strona konfiguracyjna jest po Angielsku a nie PL ?
ZAMEL THW-01 - Testy
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Dodam od siebie, że zwykle dysponujemy małą ilością miejsca plus „serwer” www to nie serwer z prawdziwego zdarzenia więc dodanie wersji językowych staje się problematyczne. Dlatego jest jedna wersja, a że Supla używana jest w wielu krajach to wybór padł na EN.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Ale gdyby była presja jakiegoś krajowego rynku to przygotowanie kompilacji w innym języku i instalowanie jej na żądanie klienta tak jak upgrade firmware nie byłoby problemem nie do rozwiązaniapzygmunt wrote: Wed Oct 19, 2022 8:42 pm Dodam od siebie, że zwykle dysponujemy małą ilością miejsca plus „serwer” www to nie serwer z prawdziwego zdarzenia więc dodanie wersji językowych staje się problematyczne. Dlatego jest jedna wersja, a że Supla używana jest w wielu krajach to wybór padł na EN.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
przygod
Takiego porównania chyba jeszcze nie bylo.
Dotarł własnie produkcyjny egzemplarz. Na zdjęciu wygląd pudełka. Obudowa wygląda identycznie (na zdjęciu produkcyjny to ten z diodą). Wskazania temperatur/wilgotnosci różnią się bardzo niewiele.
Dotarł własnie produkcyjny egzemplarz. Na zdjęciu wygląd pudełka. Obudowa wygląda identycznie (na zdjęciu produkcyjny to ten z diodą). Wskazania temperatur/wilgotnosci różnią się bardzo niewiele.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
przygod
Mam jeszcze pytanie o możliwość korekty wskazań. Możliwość ustawienia jest zarówno na urządzeniu jak i w cloud ale wygląda na to że wartości te nie są synchronizowane. Czy one się sumują/ któraś ma priorytet/ jeszcze inaczej?
-
Gang
Od kilku dni mam podłączony czujnik na 5metrowym kablu. Zero problemów
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
Gang
W salonie ale przy samej podłodze [10cm od podłogi] mam sonofa basica z dht11, podpisane jako "salon"
Thw jest za telewizorem na wysokości około 170
Obok thw mam też Xiaomi kwadracik i temperatura jest co do 0,1 stopnia identyczna
Thw jest za telewizorem na wysokości około 170
Obok thw mam też Xiaomi kwadracik i temperatura jest co do 0,1 stopnia identyczna
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
solid
Może głupie pytanie, ale jak zmienić tę nazwę czujnika:
W konfiguracji czujnika w cloudzie nazwa zmieniona, niestety w aplikacji nie.
-
Gang
Tutaj